- הוסף לסימניות
אדמורי"ם זה אנשים אלוקיים זה לא בני אדם כערכינודווקא פעם אחד האדמו"רים אמר לי למלא כרטיס אחד. וזכיתי.
אגב איזה אדמור"ר? באיזה סכום?
אדמורי"ם זה אנשים אלוקיים זה לא בני אדם כערכינודווקא פעם אחד האדמו"רים אמר לי למלא כרטיס אחד. וזכיתי.
תלוי מה המוצר.אגב כמה פערי תיווך יש באמת, בין העלות של המוצר כפי שהוא שווה לבין כמה שהוא נמכר?
מדובר בפער של כ20 אחוז? 100 אחוז?
מישהו יודע?
מכולת או הכוונה סופר?בתוך שניה תופח החוב במכולת לאלפים שאין מאיפה לשלם
וואוכל מה שכתוב כאן אנחנו עושים.
קונים באופן מחושב במקומות זולים, מתבססים גם על בגדים מאחרים.
עדיין.
צריך נעליים לכל ילד. צריך לשלם הון על הישיבות. חיידרים, מעונות, חשמל מים
גם דמי כיס לבחורי הישיבות (האוכל בישיבות נוראי!! הם כל הזמן קונים אוכל בחוץ)
ועוד אין לי בנות בסמינר לשלם להם אלפים לשכ"ל בשביל מסלול שמאד ייתכן שלא ייצא להם מזה כלום...
והנה מחנות הקיץ בפתח. (לנופש אנחנו לא נוסעים. לא בתשלום בכל אופן)
כובעים חליפות ונעליים- היום הבחורים הם לא הרב שך שהיתה לו חולצה אחת. הם רוצים להתלבש סביר ועם חליפות לא מרופטות.
בקיצור הכל עולה עולה עולה עולה. בתוך שניה תופח החוב במכולת לאלפים שאין מאיפה לשלם
והשידוכים בפתח .... - - - - -- -
ובדרך כלל כשהבעל עם משרה כלשהי והאישה גם עובדת אין ממש לאיפה להכניס עבודה נוספת כשרוצים להשאר שפויים
הרי עוזרת אין. גם לא מבשלת וכובסת...
המסקנה שלי מכל זה זה שצריך השתדלות רוחנית. באמת .
המון להתחזק באמונה ובטחון שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו ואתה זה שנתת לנו את הילדים ולכן אתה זה שתפרנס ותכלכל אותם. אנחנו רק עושים השתדלות של פרנסה כדי שזה יתגלגל בדרך הטבע ...
לברך ברכת המזון מתוך הכתב. ליטול ידיים בשפע, לכוון בפותח את ידיך ומשביע לכל חי רצון
אני לא רואה דרך אחרת...
היום כבר לא בטוח...להידבק בקורונה יש יותר סיכוי לעומת לזכות בלוטו
יפה מאוד! אפשר עוד פרטים על המיזם?אם מדברים על הגדלת הכנסות אני מדברת על הקטנת הוצאות ובדיוק בשביל זה הקמתי את המיזם הזה.
כל מי שיש לה משהו שהיא רוצה ללמוד או לקבל יכולה לחסוך הרבה כסף ע"י שבתמורה תתן גם היא משהו.
צפה בקובץ המצורף 1401534
וסיכויי הזכייה אז צונחים עוד יותר...לא דיברתי על המכורים
אלא על האלה פעם ב.. כשיש 80 בדאבל
זה כולם עושים אחרי שלא זכו בהגרלה הגדולהוסיכויי הזכייה אז צונחים עוד יותר...
הפוך אני הייתי אומר לעשות כשיש זכייה "קטנה" של כמה מיליונים בודדים, ואז הסיכויים גבוהים יחסית הרבה יותר.
זה לא בנק הזמן??אם מדברים על הגדלת הכנסות אני מדברת על הקטנת הוצאות ובדיוק בשביל זה הקמתי את המיזם הזה.
כל מי שיש לה משהו שהיא רוצה ללמוד או לקבל יכולה לחסוך הרבה כסף ע"י שבתמורה תתן גם היא משהו.
נכון תאמת אתה צודק הייתי מגדיר את זה כך שכל דבר שכשתבוא לשמים לא יתבעו אותך למה לא עשית את זה סימן שזה לא ההשתדלות.לדעתי זו השתדלות אסורה
זאת אומרת שכל השתדלות שאנחנו עושים היא כדי להביא לנו בצורה הגיונית מה שנגזר עלינו
וכרטיס לוטו אינה השתדלות הגיונית
אדמור גדול מירושלים, הוראה פרטית שנצרכתי לסכום די גדול לצורך מסוים.אדמורי"ם זה אנשים אלוקיים זה לא בני אדם כערכינו
אגב איזה אדמור"ר? באיזה סכום?
חוץ מההוא שזכה... אז מי שאומר שהסיכוי קטן יותר טועה.זה כולם עושים אחרי שלא זכו בהגרלה הגדולה
בזמן הזה תעבוד ותרוויח קצת יותר כסף1. לבטל כרטיסי אשראי
2. אם אתם קונים ברשתות המזון הגדולות יש כרטיסים שנמכרים ב-5% הנחה (תבררו אצלי זה בנין אחד ליד)
3. לקנות ברשתות המזון הגדולות ולא במכולת
4. להשוות מחירים
5.לכבות את החשמל לפני שיוצאים מהבית
6. להשתדל להטעין את הפלאפון בעבודה או בכולל (לברר קודם שבעל המקום לא מקפיד)
7. לגברים : לעשות חוברת עיון הפרשה ועיון ההלכה
כמעט כל הדברים שכתבתי לא לוקחים זמןבזמן הזה תעבוד ותרוויח קצת יותר כסף
אני חושבת שזה מאד אינדבדואליבתור בני אדם שחיים על כדור הארץ, וחווים את אותם החוייות שכולנו עוברים, אותה ממשלה, אותם מחירים וכו'
מה אתם שיניתם באורח חייכם, שגרם לכם להיות שלוים ורגועים יותר?
או שאולי אתם נמנים בין אלו שיש להם כבר דירה משלהם, ומכניסים כמה עשרות אלפים לבנק בכל חודש, שלכם זה לא ממש משנה המזג אויר הכלכלי
למה ללכת לקנות תלושים של 5 אחוז לוקח זמןכמעט כל הדברים שכתבתי לא לוקחים זמן
חוץ מחוברת עיון הפרשה שאני עושה אותה בחצי שעה ומקבל 200 ש"ח לחודש (=400 ש"ח לשעה בלי מס הכנסה ביטוח וכו')
השקעה חד פעמית לטווח ארוך1. לבטל כרטיסי אשראי
בנין ליד ! בדרך לסופר אני מתקשר אתם בבית? כן יופי קונה תלושים באלף שקל שבין כה הייתי מוציא אותם פחות מ 5 דקות וחסכתי 50 ש"ח (תבדוק לפעמים זה בנין ליד לפעמים זה בכולל ולפעמים רוב ליד העיקר שיהיה פחות מ- 5 דקות)2. אם אתם קונים ברשתות המזון הגדולות יש כרטיסים שנמכרים ב-5% הנחה (תבררו אצלי זה בנין אחד ליד)
כל אחד בין כה הולך לרשתות הגדולות לקנות דברים שאין במכולת3. לקנות ברשתות המזון הגדולות ולא במכולת
מסתכלים 3-4 פעמים ואח"כ זוכרים השבוע קניתי גבינה צהובה ב-13 שקל פחות מהמחיר הרגיל4. להשוות מחירים
הרגל טוב ואתה צודק שזה זניח5.לכבות את החשמל לפני שיוצאים מהבית
בדיחה6. להשתדל להטעין את הפלאפון בעבודה או בכולל (לברר קודם שבעל המקום לא מקפיד)
7. לגברים : לעשות חוברת עיון הפרשה ועיון ההלכה
חוברת עיון הפרשה אני עושה אותה בחצי שעה ומקבל 200 ש"ח לחודש (=400 ש"ח לשעה בלי מס הכנסה ביטוח וכו')
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים