מה אפשר לעשות עם הטלפונים ההזויים האלו..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1503298:
איך ידעת את מי לתבוע? מי בעל הקו? מי אשם בהטרדה?

אשמח לעזור בענין זה, תשלחו לי את המספר באישי ואני ישיב לכם למי שייך הקו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;1503407:
כל הכבוד על היוזמה.

אם יש לך זמן פנוי, אז הנה::D:eek:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1477588&postcount=122

תן מספר אחד שיש לך את זמן ההתקשרות, אני לא בא לפענח הכל יש לך מס' אחד או שתיים שאתה מעוניין להגיש תביעה תשלח לי אותם ולא סתם להביא רשימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוך יצחקי;1503421:
תן מספר אחד שיש לך את זמן ההתקשרות, אני לא בא לפענח הכל יש לך מס' אחד או שתיים שאתה מעוניין להגיש תביעה תשלח לי אותם ולא סתם להביא רשימה

זה היה בחיוך כמובן.

הנה מספר מאתמול באחד וחצי בלילה (:mad:):
0722602060

אבל את האמת, כנראה שלא ניגש לתביעה. אין לנו את האומץ והיכולות לזה. אבל אולי כדאי שידעו המטרידים שיש מי שיכול לעלות עליהם ולפרסם את שמם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברוך יצחקי;1503421:

אכן אם תוכל לבדוק בבקשה את המספר הנ"ל.
גם אני קיבלתי צלצול בלילה שעבר בשעה 3:25 לפנות בוקר,
נלחצתי מאוד, ועד שהספקתי להרים, זה נכנס לתא קולי, מיד התקשרתי לתא קולי לשמוע מה זה. וכמה כעסתי על "רבינו עובדיה" וכו'. משהו שקשור לאלי ישי.

אני חושב שצריך לתבוע אותם, אם יש לך מידע איך וכיצד, אשמח לשמוע.

המספר כאמור הוא - 0722602060

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה