דרוש מידע מה אפשר לעשות עם מכשיר עם WiFi בלי דפדפן, חוץ מלהתחבר לרשת בדרך המקובלת

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח אם תחכימו אותי
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם זה מולטימדיה ברכב יש לי חבר שחוסם חסימה טובה מאוד
אם זה טבלט יש את הדרן ועוד

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
ת
אשמח אם תחכימו אותי
תודה
כתבי בדיוק מה הוא המכשיר, אחרת אף אחד לא ידע...
דוגמא קטנה מיני רבות: ישנם נגנים של אנדרואיד שמגיעים ללא דפדפן... אבל ברגע אחד יהיה בהם דפדפן...

• הוסף לסימניות
אני מכיר מערכת מולטימדיה של רכב שהגיעה ללא דפדפן (כאמצעי בטיחות של החברה למניעת תאונות), ובכמה פעולות (לא הוקוס פוקוס ולא פורד פוקוס אבל לא מסובך) היא הפכה לטאבלט עם חנות גוגל פליי, שאם יש אותה יש הכל.

• הוסף לסימניות
אני מכיר מערכת מולטימדיה של רכב שהגיעה ללא דפדפן (כאמצעי בטיחות של החברה למניעת תאונות), ובכמה פעולות (לא הוקוס פוקוס ולא פורד פוקוס אבל לא מסובך) היא הפכה לטאבלט עם חנות גוגל פליי, שאם יש אותה יש הכל.
זה כן הוקוס-פוקוס... זה כ"כ פשוט..

• הוסף לסימניות
צודק מאוד!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה