- הוסף לסימניות
בצל, כרוב, סלרי, גזר- מאדיםמה המילוי של זה?
קצת סויה ומלח
ובסוף מוסיפים נבטים.
בצל, כרוב, סלרי, גזר- מאדיםמה המילוי של זה?
ואווווו!!!עלי פילו בתנור ממולאת בתפו"א עוטפת אותו עם חוט דק משפריצה ספריי שמן מכל הצדדים וזה טעים מאוד![וגם יפה]צפה בקובץ המצורף 1180767צפה בקובץ המצורף 1180766צפה בקובץ המצורף 1180765
גם אפשר לעשות אותו כמו צלחת בתוך שמן עמוק עם כף מצקת ולמלאות בכל טוב!
www.prog.co.il
את בטוחה שזה פילו?עלי פילו בתנור ממולאת בתפו"א עוטפת אותו עם חוט דק משפריצה ספריי שמן מכל הצדדים וזה טעים מאוד![וגם יפה]צפה בקובץ המצורף 1180767צפה בקובץ המצורף 1180766צפה בקובץ המצורף 1180765
זה מטוגן או אפוי?אגרול עם רוטב חמוץ מתוק
בדיוק הכנתי
אז הרווחתם תמונה
תודה על המתכוןפילו ממולא חלבה טעים טעים טעיםם (מתכון של בת דודה שלי וגם התמונות)
בצק פילו להפשיר לילה במקרר
לחתוך את הדפים בערמה לארבע שורות ושלוש/ארבע קוביות.
לקחת ריבוע למרוח שמן בקטנה/לרסס שמן ולהניח מעל ריבוע נוספת
בקערה כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי טחינה גולמית
לערבב ולמלא כפית בכל מרובע
לגלגל ולמרוח שוב שמן/לרסס ולתנור
20 דקות
175°
אני משתמשת בפילו מצונן של שמרית.
צפה בקובץ המצורף 1180751צפה בקובץ המצורף 1180750צפה בקובץ המצורף 1180752
מטוגןזה מטוגן או אפוי?
לשמור בקופסה סגורה בארון נשמר מעולה כמה ימיםאפשר להקפיא?
אם אני מכינה יומיים מראש, איך כדאי לשמור?
מקפיצהגם אפשר לעשות אותו כמו צלחת בתוך שמן עמוק עם כף מצקת ולמלאות בכל טוב!
אני עשיתי את זה מעלי סיגרמקפיצה
אשמח לקבל פרוט איך עושים את זה בדיוק..
תודה
יצא מושלםםםםםםםםםם!!!!פילו ממולא חלבה טעים טעים טעיםם (מתכון של בת דודה שלי וגם התמונות)
בקערה כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי טחינה גולמית
20 דקות
175°
נראה מדהים!פילו ממולא חלבה טעים טעים טעיםם (מתכון של בת דודה שלי וגם התמונות)
בקערה כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי טחינה גולמית
20 דקות
175°
אני משתמשת בפילו מצונן של שמרית.
צפה בקובץ המצורף 1180751צפה בקובץ המצורף 1180750צפה בקובץ המצורף 1180752
אפשר הסבר?עלי פילו בתנור ממולאת בתפו"א עוטפת אותו עם חוט דק משפריצה ספריי שמן מכל הצדדים וזה טעים מאוד![וגם יפה]צפה בקובץ המצורף 1180767צפה בקובץ המצורף 1180766צפה בקובץ המצורף 1180765
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //