דרוש מידע מה אפשר לעשות עם רוגל'ך יבשים?

• הוסף לסימניות
נתקעתי עם כמה קילו של רוגלך שיצאו מכלל שימוש. אני חושבת שלעשות מהם "כדורי שוקולד" זה לא רלוונטי. מנסיוני בצק שמרים איננו פריך ולכן לא מתאים. יש לכם רעיון טוב, או שיגיעו לתחנה סופית בלי רגשות אשם?

• הוסף לסימניות
לא הייתי חושבת על כך!
אולי זה מה שמבדיל בין חברות טובות וטעימות, לבין חברות שמשתמשות בפטנט הזה... אבל אנסה, בבית, בוודאי אוכל לשדרג זאת יותר מהמאפיות.

• הוסף לסימניות
כנראה שככה זה בעזרת נשים....
@קרעפט יודע על מה הוא מדבר :cautious::cautious:

או שהכוונה הייתה בעוד שבוע.... אז זה כבר יתאים ויהי' קרוב יותר ל"ליקח"
לא הייתי חושבת על כך!
אולי זה מה שמבדיל בין חברות טובות וטעימות, לבין חברות שמשתמשות בפטנט הזה... אבל אנסה, בבית, בוודאי אוכל לשדרג זאת יותר מהמאפיות.
אם זה במצב טוב ורק יבש למה לא בעצם זה רק משדרג למיטב ידעתי זו דווקא שיטה של הטובות והטעימות כי זה מילוי יותר עסיסי

• הוסף לסימניות
כדורי שוקולד
לטחון את הרוגלאך
להוסיף קקאו, סוכר, יין, רום וקצת מים
ללוש לבצק אחיד ונעים
לגלגל בקוקוס ולהכניס להקפאה
מחזיק מעולה לזמן ארוךךך

• הוסף לסימניות
תמכרו את זה בבני ברק.:unsure:
אנשים שם משלמים מחיר מלא על הרבה יותר יבש :rolleyes:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הייתי שולח למירון...

• הוסף לסימניות
ממש חבל להרוס את הגלידה גם...
בדברים כמו גלידה גם מתאים רק פריך מאד, אחרת זה "נרטב" וממש לא נעים וטעים.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי ב- שטיבלאך זכרון משה נראה לי יהנו מזה שם - ואם לא אז חכי עד ערב פסח תשפ''ג שעה שכולם מוציאים את חמצם לשיווק . אז בטוח זה ילך :)

• הוסף לסימניות
עושים איתם מה שעושות מאפיות בד"כ. טוחנים וממחזרים לעוגיות חדשות.
יש לברמן עוגיות כאלה שהן גם חלביות כי דוחפים לטחינה הכל כולל הכל
יוצא להם דווקא טעים... ;)

• הוסף לסימניות
לפני האכילה - לשים במיקרוגל ביחד עם כוס מים רותחים מהקומקום למשך דקה וחצי. זה מחזיר את זה להיות "טרי", זה עובד גם עם לחם יבש והכל.
אבל זה חייב להיות לפני האכילה, כי אחרי כמה שעות זה מתייבש יותר ממה שזה היה לפני כן.

• הוסף לסימניות
אני ההיתי זורקת לפח
מה ניראה לכם שאנשים הם פח אשפה
אם אני לא מסוגלת לאכול אז במירון כן מסוגלים או בבית כנסת כן מסוגלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה