דרוש מתכון מה אפשר לעשות עם 2 ק"ג כרוב סגול קצוץ שעומד לפוג לו התוקף?

• הוסף לסימניות
@חני גרינשטיין
@חוחית
זה מתאים גם עם כרוב לבן? יש לי חבילה של 2 ק"ג.
פחות.

כרוב לבן את יכולה לאדות עם בצל קצוץ וקצת שמן.
מאדים עד שהכרוב משחים לצבע יפה - זה לוקח זמן וצריך סבלנות כי צריך לערבב מידי פעם
מתבלים במלח ופלפל שחור.

בשלב הזה אפשר להקפיא.

משמש להמון דברים -
כמו שהוא כתוספת לארוחה בשרית
כמילוי לבורקס/בלינצ'עס/סיגרים

והשימוש המקורי - (מאכל הונגרי טיפוסי)
מעורבב עם פסטה מבושלת
(במקור זה הולך עם אטריות בצורת ריבועים. היום מאד קשה להשיג אותם, אז אני מערבבת עם כל פסטה אחרת)

• הוסף לסימניות
כרוב כבוש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי פעם העלת מתכון של כרוב ולבן וסגול יחד עם רוטב סמיך
יש לך אותו בבקשה?
יעזור לי מאד!
יש לי מתכון מוצלח אבל רק כרוב סגול (בתוספת מאנצ'ס מלמעלה)
הרוטב:
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1 שן שום
1 כפית חרדל
מעט מלח

לטחון הכל בבלנדר סטיק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי תכון מוצלח אבל רק כרוב סגול (בתוספת מאנצ'ס מלמעלה)
הרוטב:
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1 שן שום
1 כפית חרדל
מעט מלח

לטחון הכל בבלנדר סטיק
לא השגתי בסוף סגול
ילך עם לבן?

• הוסף לסימניות
לא השגתי בסוף סגול
ילך עם לבן?
יכול להיות. לא ניסיתי.\
אבל יש לי רוטב אחר לכרוב לבן -
סילאן, שמן, רוטב טריאקי - בכמות של אחד על אחד.

בסלט עצמו אני שמה כרוב לבן, בצל ירוק (אם יש לי) ותערובת פיצוחים קלויים במחבת יבשה (גרעיני חמניות, שומשום, גפרורי שקדים וכדו')

• הוסף לסימניות
סטייק כרוב-
פורסים את הכרוב לפרוסות רחבות
מניחים בתבנית,
מורחים שמן זית, מלח, פלפל
(או רוטב יותר מושקע של שום כתוב, רוטב צילי, שמן זית מלח פלפל)
ובתנור לכחצי שעה
עם שמנת חמוצה- סוףףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה