מה אפשר לעשות שהמנהל חשבונות מתעכב סתם לא שולח לי טפסים?

• הוסף לסימניות
מה עושים?
ביקשתי מהמנהל חשבונות בעבודה האחרונה שלי שישלח לי דחוף אישור סיום העסקה וטופס לאבטלה לביטו"ל,
אני רודפת אחריו כבר למעלה מחודש,
מתקשרת מידי שבוע ואומר שיכין וישלח,
שבוע שעבר כבר אמר שמוכן והוא שולח, השבוע שוב, גם שלחתי לו מייל ושום דבר,
הוא לא שולח,
(דווקא כשעבדתי שם וכשהייתי צריכה חל"ד וכו' הוא מיד שלח לי.)
אין לי עם מי לדבר, המנהל לא בדיוק יהיה בעניין לעזור לי עם זה הוא ישלח אותי אליו.
הייתה לי 'מנהלת' שתחתיו, והיא גם אמרה לי ללכת אליו(היא כרגע בחל"ד) לא נראה לי שיש לה מה לעזור לי יותר.
מה אפשר לעשות?
(אני צריכה טופס אישור סיום העסקה, וטופס 1514, וטופס 100)

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי,
זה לא באזור שלי,
זה גם לא היה איפה שעבדתי אני בירושלים וזה נראה לי בהרצליה

• הוסף לסימניות
מה עושים?
ביקשתי מהמנהל חשבונות בעבודה האחרונה שלי שישלח לי דחוף אישור סיום העסקה וטופס לאבטלה לביטו"ל,
אני רודפת אחריו כבר למעלה מחודש,
מתקשרת מידי שבוע ואומר שיכין וישלח,
שבוע שעבר כבר אמר שמוכן והוא שולח, השבוע שוב, גם שלחתי לו מייל ושום דבר,
הוא לא שולח,
(דווקא כשעבדתי שם וכשהייתי צריכה חל"ד וכו' הוא מיד שלח לי.)
אין לי עם מי לדבר, המנהל לא בדיוק יהיה בעניין לעזור לי עם זה הוא ישלח אותי אליו.
הייתה לי 'מנהלת' שתחתיו, והיא גם אמרה לי ללכת אליו(היא כרגע בחל"ד) לא נראה לי שיש לה מה לעזור לי יותר.
מה אפשר לעשות?
(אני צריכה טופס אישור סיום העסקה, וטופס 1514, וטופס 100)
תשאלי בשירות התעסוקה, נראה לי שיש להם דרך לאלץ אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה