- הוסף לסימניות
לא הבנתי למה צריך קומפקטי שיכנס לכיס?
כידוע סגולה לפרנסה
לא הבנתי למה צריך קומפקטי שיכנס לכיס?
כידוע סגולה לפרנסה
חד משמעית מתנה לאישהבלת"ק
טינקו,
תכלס' - זה צעצוע לגברים... וגם האישה תרוויח קצת עזרה על הדרך...
אני בדיונים עם בעלי על זה..חד משמעית מתנה לאישה
זה שזה צעצוע נחמד לגבר עדיין לא הופך את זה למתנה בשבילו.
רעיון מעולהמקפיצה , מתנה לבעל לר"ה, הגברים אוהכים מחזורים משל עצמם? או שהם מסתמכים על ביה"כנ וזה לא מעניין אותם? ואם כן, אילו סוגים?
בטח משל עצמםמקפיצה , מתנה לבעל לר"ה, הגברים אוהכים מחזורים משל עצמם? או שהם מסתמכים על ביה"כנ וזה לא מעניין אותם? ואם כן, אילו סוגים?
קניתי לבעלי מחזור המפורש הוא מאוד נהנה מזהמקפיצה , מתנה לבעל לר"ה, הגברים אוהכים מחזורים משל עצמם? או שהם מסתמכים על ביה"כנ וזה לא מעניין אותם? ואם כן, אילו סוגים?
מכסף?גברים אוהבים קופסא לאתרוג? דחווווף!!!!!
הסכין לחלות חותך טוב?המתנות שקיבלתי שהכי ריגשו אותי:
קופסת טבק מכסף (זה מאוד יקר)
סכין לחלות מכסף (יקר)
שעון מותג יוקרתי
מחזיק מעוצב לשלט של הרכב
אבל כמו שכתבו פה כבר באשכול כל אחד אוהב משהו אחר. למשל עכשיו אני מאוד רוצה שיקנו לי ספר תהלים עם פירוש מסויים שעולה בערך 80 ₪ ואני לא מפרגן את זה לעצמי.
העניין זה לא המחיר - אלא משהו שבעלך לא מפרגן לעצמו לקנות בחנות אפילו שהוא מאוד רוצה את זה. אם את קולעת בול למשהו כזה, אז זה יהיה המתנה הכי מושלמת
אני אומר לכם מניסיון שלי ושל חברים שלי !!
מנוי לחדר כושר נראה לי זה מתנה לאישהערכת קפה לשטח
אוזניות בלוטוס
מנוי למכון כושר / ברכה
זיכוי במסעדה
דווקא לא בהכרחמנוי לחדר כושר נראה לי זה מתנה לאישה![]()
יש גם מעור קופסאות יפיפיותמכסף?
אצלנו לא כי זה קופסא לאתרוג קטן והוא קונה אתרוג גדול יותר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים