מרק עוף עם אטריות לא כזה משמין,זה פחות מחמישים קלוריות למאה גרם וזה סביר לגמרי, אם בכל זאת רוצים אפשר להכין כדורי עוף שזה מאוד טעים בעצמו וכמובן טבעות גזר מהמרק.מחפשים תחליף דיאטטי לאיטריות, קניידאלך ושקדי מרק
אבל לא רצועות קישואים... משהו שאנשים יאהבו
אטריות זו פחמימה ריקה. ככזו - היא בהחלט מיותרת בסעודת שבת שיש מספיק מקורות לפחמימות. אפילו קניידלאך מקמח מצה מלא - עדיףמרק עוף עם אטריות לא כזה משמין,זה פחות מחמישים קלוריות למאה גרם וזה סביר לגמרי, אם בכל זאת רוצים אפשר להכין כדורי עוף שזה מאוד טעים בעצמו וכמובן טבעות גזר מהמרק.
בעיקרון, אם את לא רוצה חלבונים, נשאר לך פחמימות או שומנים. העניין הוא ששניהם לא מוגדרים כמדובר על מרק עוף שהוא חלק מסעודת שבת כך שתוספת חלבונים פחות תתאים, היא כבר קיימת במנות האחרות.
התחליף היחיד זה ירקות. אפשר אולי ברוקולי או כרובית, שהם יותר מיוחדים.תחליף דיאטטי לאיטריות, קניידאלך ושקדי מרק
אנחנו גם שמים רצועות כרוב שהוקפצו לפני במחבטכרוב קצוץ בתוך שקית עם חורים קטנים
קאדאיףיש את השערות האלה (נראה לי קוראים להם איטריות אורז) שקופות כאלה ונראה לי שהן ממש בלי קלוריות שווה בדיקה
לשנות מהמסורת?אולי יתאים לכם להכין מרק אחר?
מה לגבי גריסים?
לא, ממש לא קדאיף, באושר עד זה נמצא במדפף שמוכרים מוצרים למאכלים אסייתיםקאדאיף
יש את השערות האלה (נראה לי קוראים להם איטריות אורז) שקופות כאלה ונראה לי שהן ממש בלי קלוריות שווה בדיקה
אטריות אורזקאדאיף
בלי קלוריות?אטריות אורז
לא אמרתי את זהבלי קלוריות?
מפתיע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים