מה אפשר לשים על גב אלפון משפחתי?

• הוסף לסימניות
התבקשתי לעצב אלפון משפחתי למשפחה המורחבת.

בגב, מאחור, הייתי צריכה לשים כיתוב או משהו אחר - "משהו חמוד שמתאים למשפחה" - כלשון זאת שבקשה את האלפון. (נעשה כחלק מההכנות לכנס משפחתי. כל אחד תרם מכשרונותיו. אני תרמתי עיצוב אלפון + סחבת...)

בסוף, בגלל הסחבת, יצא ה"משהו חמוד שמתאים למשפחה" בנפרד. ואני תקועה! שמרתי מקום מיוחד בגב האלפון, ו-אין לי במה למלא אותו.

יש לכן פקקים לשעת חרום? שיר, סיפור, תאור, או לוידעת מה?

• הוסף לסימניות
הציור של יוני "תשעה קווין" מתאים לכאן, לא?
(אין לי הציור.)

אם את רוצה דווקא כיתוב. יש לי שיר חמוד של ריתמיקאית המתאר את צלצולי הטלפון לאחולי שנה טובה. אם יעזור לך - אבקש רשותה.

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי פעם אלפון משפחתי שהעיצוב שלו התבסס על דפי זהב צהוב וכו'
וקראתי לו "קשר של זהב"

• הוסף לסימניות
תרצה, אשמח אם תשלחי לי באישי. המון תודות!

• הוסף לסימניות
יש משפט חמוד, יכול להיות שחמוד לשים באלפון: משפחה לא בוחרים, בוחרים להיות משפחה!

• הוסף לסימניות
משפטים יפים מהצוואות של דורות קודמים או סתם ציטויטם יפים שלהם, זה מאוד מגבש ונותן תחושה מלכדת ומקושרת.

פעם עיצבתי אלפון כזה ובגב הם בקשו לשים כמה משפטים שהסבא כתב בצוואה, למשל שמרו על אחדות בכל מצב, שום דבר אינו שווה שיריבו עליו.
והבית היהודי הוא המשכן של ה'.

• הוסף לסימניות
קבלתי כמה רעיונות, ועיצבתי משהו מתוק.

אני לא רוצה לחסום אף אחד, ואשכול כזה יכול להיות שימושי למדי, לכן אני עוד לא מעלה. בעז"ה, אחרי שבת אעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;995061:
קבלתי כמה רעיונות, ועיצבתי משהו מתוק.

אני לא רוצה לחסום אף אחד, ואשכול כזה יכול להיות שימושי למדי, לכן אני עוד לא מעלה. בעז"ה, אחרי שבת אעלה.
רק עכשיו הגעתי לפתוח כאן וראיתי בקשתך. אני מבינה שהסתדרת ואינך זקוקה לשיר?

• הוסף לסימניות
אם תוכלי תעלי לאחרים זה נשמע מעניין.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת;995452:
אם תוכלי תעלי לאחרים זה נשמע מעניין.
בתודה מראש
זה שיר של רתמיקאית, לא נראה לי שהיא תאפשר סתם לפרסם את זה. אם מישהו יזדקק לזה - שיפנה באישי, ואבדוק מה התנאים והאפשרויות להעביר.

• הוסף לסימניות
אשמח לקרוא את זה, מכל מקום.

וכמובן, קרדיט לריתמיקאית...

• הוסף לסימניות
והנה מה שעשיתי, בסופו של דבר. (סורי, מהניק השני אני לא מצליחה לשלוח. משהו בדפדפן משובש).

קבצים מצורפים

• קומיקס.jpg
    KB 173.6 · צפיות: 43

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה