רכבים מה אתה אומר על הרכבים הבאים?

• הוסף לסימניות
אני מתלבט בין כמה רכבים (אמנם הם לא קשורים אחד לשני אבל על כולם ההתלבטות)
אשמח לשמוע חוו"ד ממבינים
אני מדבר על רכב בסביבות 20 אלף ש"ח
- קיה סיד שנתון 2015 ומעלה דיזל
-
קיה סול
- מיצובישי גרנדיס על גז
- יונדאי i30 וi25 שנתון 2014 ומעלה
- טויוטה פריוס 2008 ומעלה (אותו אני מכיר אני שואל איך הוא ביחס לאחרים)
- אם יש עוד המלצה טובה אני ממש אשמח

• הוסף לסימניות
אני ממש הייתי רוצה לעזור לך.
אבל אתה חייב קודם כל לעזור לעצמך....
מה אתה רוצה לקנות ??
מה הדברים החשובים לך ?
אתה רוצה רכב ?
או שמא אוטובוס ?
או אולי בכלל מטוס ??
כטב"מ???
:sleep::oops::p:D:eek:;):):rolleyes:o_O:giggle:

הכל בהומור... אבל לא הנגשתי לי את האפשרות לעזור לך...

• הוסף לסימניות
יונדאי I30 -אם חשוב לך פגז' גדול אבל הוא לא חסכוני
קיה סיד- גם פגז' גדול, אבל הוא לא מומלץ מבחינת תיקונים ואמינות הרכב
מיצובישי גרנדיס- זה בכלל 7 מקומות
טויוטה פריוס הוא כמובן הכי טוב ביחס לכל הנ"ל אבל הוא בכלל לא גדול
אלא אם כן אתה רוצה פריוס פלוס- אבל הוא כבר 7 מקומות, ויקר בלי השוואה לנ"ל

בקיצור כמו שאמר הקודם לי- אתה צריך להתמקד ולהסביר מה הפרמטרים שחשובים לך ואז יוכלו כאן לייעץ לך...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בפגז של פריוס נכנס יותר תכולה מאשר ב-
את כנראה מתכוונת לפריוס + של 7 מקומות כשהמושבים האחוריים מקופלים
יונדאי I30 הוא סטיישן נכנס בו יותר מהפריוס הרגיל
גם בדיזל החיסרון הזה קיים?
לא מספיק מבינה בזה, כשביררתי אמרו שיש לו הרבה בעיות עם הגיר, ומי שאני מכירה עם הרכב הזה נפל בפח עם הרבה תיקונים...

• הוסף לסימניות
את כנראה מתכוונת לפריוס + של 7 מקומות כשהמושבים האחוריים מקופלים
יונדאי I30 הוא סטיישן נכנס בו יותר מהפריוס הרגיל
יש לנו פריוס רגיל והשוונו את התכולה שנכנסת בו לעומת היונדאי I30 ולא כל מה שהיה לנו בפגז הצליח להיכנס ליונדאי I30.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה