מה אתה מספר עיניים שלי?!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לליין..
(3בן חודשים)

• הוסף לסימניות
יאוווו איך אני מתגעגעת לגיל הזה!!!
איזה תפיסות!

• הוסף לסימניות
זה מסוג התמונות שאיציק (קנטי) היה אוהב
טבעיות כאלה.......

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

כמה העיניים משדרות, לא להאמין מה הגיל הזה קולט כבר

• הוסף לסימניות
הנה
הוכחות היום, שאפשר לצלם מדהים תינוקים גם אחרי גיל חודש.
סוג אחר, אבל בהחלט מקסים.

• הוסף לסימניות
איזה מתוק!!!!
תמונות מהממות
את מצלמת גם גילאים גדולים יותר?

• הוסף לסימניות
איזה מותק עניים טהורות כל כך צילום מקסים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהבתי את התפיסה הזו..

צילום יזום מתוך סט, או ספונטני משפחתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1797796:
זה תוצאה של צילום בצמצם מאד פתוח 2.2
אין רקע מסוים

ברור לי שזה לא רקע.אם הייתי שואלת: "מה יש ברקע?" הייתי מובנת יותר.

• הוסף לסימניות
וואו המבט!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1797619:
מקסים!!!

כמה העיניים משדרות, לא להאמין מה הגיל הזה קולט כבר

העינים של התינוקים בד"כ מאד חכמות
עד... שהם אומרים את המילה הראשונה ואז נהיה להם מבט כזה של ילדים קטנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה