מה אתה מסתכל עלי

• הוסף לסימניות
כאילו...........?:D

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד!
מפריע לי שהמגבת גולשת החוצה... משהו שם לא מסתדר בעין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1696242:
מתוק מאד!
הפרצוף כהה מידי
קבלי הצעת שידרוג משהוא זריז לטעמי...

לדעתי זה הרס, הפרצוף קיבל צבע שרוף, מוזר ולא טבעי.
המקור הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malky gold;1696265:
לדעתי זה הרס, הפרצוף קיבל צבע שרוף, מוזר ולא טבעי.
המקור הרבה יותר טוב.

לטעמי....:):)
הפרצוף לא שרוף בכלל את יכולה לבדוק

• הוסף לסימניות
לא מבינה כ"כ בשרוף או לא אבל ביופי כן- והעריכה המקורית הרבהיותר יפה!!
מלכי תמונה מושלמת!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הגזמת בהטיה הוא נראה נופל עוד שניה

התמונה מותק והדובי מיותר לי

• הוסף לסימניות
"משהו ישן במיטה שלי?"....
הזכיר לי את הסיפור על שלושת הדובים

• הוסף לסימניות
תמונה יפה אבל מפוספסת
יש לי הערה ואני מקדימה שזה לפי טעמי האישי :
מידי הרבה אלמנטים מיותרים שלטעמי גורעים מהיופי והופכים את התמונה למצועצעת:
דובי,שפנפן, מגבת, מכנסיים, גרביים
אם כבר חולצה שתהיי מדויקת ולא תעלה לו על הפנים
תני כבוד לתינוק שהוא יהיה הנושא בלי מפריעים

ניסיתי לסלק ככה חפוז רק כדי לתת לך התרשמות איך זה נראה עם פחות ענינים מסביב

• הוסף לסימניות
וואי, נגעתם לי בנקודה הכי רגישה!
אני הכי אוהבת תמונות שהילד\התינוק -הם המרכז, ובלי מדי הרבה קשקושים מסביב (עדיף בלי בכלל..)
והדודה של התינוק המתוק הזה -שבאה עם האמא לצילומים (הם הגיעו כמעט כל המשפוחה... עשינו גם תמונה של כולם..) אמרה לי שזה לא יפה ריק וכולי, ורצתה תמונה גם עם הדובי, וגם עם הקטן (-שאותו הם טרחו להביא מהבית..) בקיצור נתתי להם תמונה של מה שהם רוצות... (הם נתנו תמתנה...)
אז הנה -זו התוצאה.
למדתי ת'לקח, יותר לא נותנת להם לסדר לי ת'עניינים. תנו לי לעצב לבד...
(אחרי הכל -התמונה היא שלהם, ואם הם אוהבים כך -שיערב להם!)

ו... תודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
הי,אל תתפתי לרוקן את התמונה הזו רק כי עכשיו הטרנד הוא תמונות ריקות, יש לתמונה הזו יופי משלה, והיא אפילו נקיה.
הבעיה העיקרית שלה זה ההטיה, התינוק עקום לכיוון הראש וזה נראה שעוד רגע עולה ללו לשם כל הדם.

• הוסף לסימניות
אין על שושו שלי!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1703945:
הי,אל תתפתי לרוקן את התמונה הזו רק כי עכשיו הטרנד הוא תמונות ריקות, יש לתמונה הזו יופי משלה, והיא אפילו נקיה.
הבעיה העיקרית שלה זה ההטיה, התינוק עקום לכיוון הראש וזה נראה שעוד רגע עולה ללו לשם כל הדם.

אין עכשיו שום 'טרנד' של תמונות ריקות (ובניו בורן כמעט אף פעם לא יכול להיות כזה).
כל דבר צריך לבוא בטעם, הבלאגן כאן לא מאורגן נכון מבחינת התאמת סגנון, צבע וקומפוזציה.
יש תמונות שמלאות בהמון אביזרים ועל רקע מקושקש (והאמת בכלל בקושי רואים תינוק) והן יפיפיות.

--- באופן כללי, לא נותנים ללקוחות לסדר את התמונה---
אם הבקשות שלהם לא הגיוניות ולא מצליחים להסביר להם את זה מצלמים כמו שהם רוצים ומורידים קרדיט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה