דיון מה אתם אוהבים לקרוא?

מה אתם אוהבים יותר לקרוא?

• מתח

הצבעות: 71 31.8%
  • רגש

הצבעות: 80 35.9%
  • הומור

הצבעות: 52 23.3%
  • אחר - נא לפרט בתגובות : )

הצבעות: 20 9.0%

• סה"כ מצביעים
    223
  • הוסף לסימניות
בקיצור מי שרוצה כסף שילך להייטק בסדר, בסדר, יש עוד מקצועות שווים לא לזרוק עלי עגבניות)
סופר/ת זה פחות הכיוון... אני בעד לפתח את הכישרונות אבל צריך לקחת את זה בחשבון שאין הרבה שמתפרנסים מזה...

• הוסף לסימניות
בקיצור מי שרוצה כסף שילך להייטק בסדר, בסדר, יש עוד מקצועות שווים לא לזרוק עלי עגבניות)
סופר/ת זה פחות הכיוון... אני בעד לפתח את הכישרונות אבל צריך לקחת את זה בחשבון שאין הרבה שמתפרנסים מזה...
"אם תעסוק במה שאתה אוהב לא תצטרך לעבוד כל חייך.."

ויש גם מקורות תורניים לדבר.....

והייטק, כמו שניסו לשכנע אותי לפני שנכנסתי לביצה הזו, יודע גם להיות מתסכל ומשעמם וסוג של העתק הדבק...
לא השתכנעתי. טבעתי בביצה. היום אני לפחות נהנית ממה שאני עושה.
(ועדיין יש ימים שאין לי מה לעשות (נס שהבוס שלי לא קורא את זה...) )

וסליחה, אבל הייטקיסטים מקסימום יכולים לזרוק עלייך איזה חרק ( באג )... עגבניות זה רק בסיפורים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה