- הוסף לסימניות
בדיוק מה שאני עושה.הכי טוב לאכול ארוחת צהריים משביעה
וקרוב לשבת מרק עוף וירקות
כי זה ממלאה לזמן קצר
ככה יש תאבון לסעודה
בדיוק מה שאני עושה.הכי טוב לאכול ארוחת צהריים משביעה
וקרוב לשבת מרק עוף וירקות
כי זה ממלאה לזמן קצר
ככה יש תאבון לסעודה
חייב למחות בגלל כמה תגובות כאן,
חלילה לשפוט, וגם כתבתי בתגובה שהכוונה היתה למבוגרים.חבל לשפוט
אין לכם מושג מה גילם של הילדים הסועדים
יש ילדים שאם יגיעו לשבת מורעבים האווירה השבתית תיפגם. הם פשוט יהיו בקריז.
"טועמיה".... שמעתם על זה פעם?ואולי המבוגרים אוכלים מהנ"ל מנה קטנה, דגימה?
אוכל בוכרי תמיד טעים -אושפלאו
במים,אוכל בוכרי תמיד טעים -
יש לך מתכון טוב [וקל!] ?
תודה רבה רבהבמים,
אני מכפילה ב-2 ומורידה כוס וחציצפה בקובץ המצורף 681006.
למשל מכינה 3 וחצי כוסות אורז
כפול 2 זה 7.
אני שמה ל3 וחצי כוסות אורז 5 וחצי כוסות מים.
וכן מוסיפה מידי פעם קוביות בשר בקר.
משדרג
גמני אשכנזיה טהורה.תודה רבה רבה
רק שאמא שלי לא תשמע
כאשכנזיה טהורה, לא מבינה מה אני מחפשת בשדות זרים![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים