כללי מה אתם אומרים זה???

• הוסף לסימניות
יש מה לשפץ? להוסיף? אשמח לתגובותיכם...(כולל מחמאות וביקורת כאחד);)
תודה מראש לכולם ויום טוב

קבצים מצורפים

• מעטפה A3 מור-02.png
    KB 513.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הלוגו למעלה נראה שנתקע בטעות, ודבר נוסף שמפריע- האם הלוגו זה העליון או מה שלמטה? לא כ"כ ברור

• הוסף לסימניות
מודעה יפייפיה.
בקצרה,
האם רק לי נדמה שהגוונים סתוויים?...
בכותרת ראשית, היה כדאי ליצור רווח בין הלוגו למלל, קצת צפוף לעין.

• הוסף לסימניות
מידי עמוס. אין קומפוזיציה מסודרת.
גם הרקע מקושקש, וגם התוכן.
לא ברור איפה הלוגו. תמרכזי.
איפה העיקר של המודעה? העין לא יודעת מאיפה להתחיל לקרא.

רואים שהשקעת, תתקני ותצליחי :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההענות היפה:):
מה אני יעשה שהלקוחה רוצה שיראו את הלוגו בגדול כי זה לא כ"כ מוכר בסביבה שלה ורצתה שזה יהיה יותר גדול בתחילה שמתי את זה בגודל של השורה התחתונה ליד המילה מור
הגונים -זה הצבעים של המותג כך שאין לי הרבה מה לעשות
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1618539:
מידי עמוס. אין קומפוזיציה מסודרת.
גם הרקע מקושקש, וגם התוכן.
לא ברור איפה הלוגו. תמרכזי.
איפה העיקר של המודעה? העין לא יודעת מאיפה להתחיל לקרא.

רואים שהשקעת, תתקני ותצליחי :)
תעזרי לי לא בדיוק הבנתי מה אני אמורה לעשות את מה למרכז?
את שאר הדברים להקטין?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זהבה, הלוגו זה מור?? אם כן הוא ממש נבלע ברקע. לא יעזור להגדיל אותו. שימי על רקע בהיר.
יש לך המון אלמנטים במודעה: פרחים, פרפרים, ריבועים, צל, מסגרות, הפסים האלו... ועוד...
למה? תלכי על שתי אלמנטים שאיתם את משחקת לאורך כל המודעה בגדלים שונים, זויות וכו'.
אותו דבר הצבעים. תלכי על 2-3 צבעים ואיתם תשחקי.
למרכז - את הכותרת.
תעשי חלוקה מעניינת במודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1618591:
זהבה, הלוגו זה מור?? אם כן הוא ממש נבלע ברקע. לא יעזור להגדיל אותו. שימי על רקע בהיר.
יש לך המון אלמנטים במודעה: פרחים, פרפרים, ריבועים, צל, מסגרות, הפסים האלו... ועוד...
למה? תלכי על שתי אלמנטים שאיתם את משחקת לאורך כל המודעה בגדלים שונים, זויות וכו'.
אותו דבר הצבעים. תלכי על 2-3 צבעים ואיתם תשחקי.
למרכז - את הכותרת.
תעשי חלוקה מעניינת במודעה.

תודה רבה אין מילים
תמיד טוב שמישהו רואה מהצד!

• הוסף לסימניות
זהבה,איזה כיף לראות מודעות שלך....
חוי.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד
אם אפשר להשתמש בפונט אחד בכמה צורות עדיף
המודעה קצת מבולבלת עם הרבה בלאגן בעינים

הלוגו בשני המקומות שונה
והכתב של הלוגו לא כ"כ מתאים לכותרת ולא מסתדר איתה...

בהצלחה רבה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה