כללי מה אתם אומרים?? חוו"ד ללוגו בבקשה..

• הוסף לסימניות
חמוד וקליל
תנסי לשלב את המפתח בצורה שונה.

• הוסף לסימניות
רעיון?? הלוגו הזה, משום מה, עבר המון המון סקיצות...
אם יש לך רעיון, אשמח!

• הוסף לסימניות
חביב מאד!!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מוצלח וזורם. התקדמת.

• הוסף לסימניות
אהבתי!
ממש יפה, ובהחלט התקדמת מהסקיצות הקודמות!
לדעתי זה מושלם!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה מקסים!

• הוסף לסימניות
לדעתי, רעיון השילוב של המפתח בK הוא רעיון טוב. אבל משהו לא נראה לי בכ"א טוב... אולי כדאי שהצורה של המפתח תהיה זורמת יותר (תחפשי באינטרנט, בטוח יש משהו יותר טוב, אולי באייקונים שונים). מלבד זאת, נראה לי שהחצי עיגול מיותר ממש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה

• הוסף לסימניות
יש לך את זה...

מקסים!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד אני מבין שהיה לפני זה עוד סקיצות איני יודע במה מדובר
אבל הרעיון הוא ממש חזק והביצוע גם יפה

• הוסף לסימניות
א. אני חושב שהגרפיקאית התכוונה "כי - יש לך את זה..."

ב. המפתח נוקשה מידיי יחסית לקווים הקליליים של השאר, תנסי לעדן אותו.

ג. אולי גם להקטין טיפה את המילה KEY באנגלית, זה דיי גדול יחסי משהו שם בגדלים לא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
באמת צריך להוסיף "כי" בסלוגן, ולהדגיש אותו,
ולהוריד את השווא ב"ך" במילה "לך" בסלוגן

• הוסף לסימניות
הכל בסדר
הקשת מיותרת

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה