כללי מה אתם אומרים כריכה לקונטרס

• הוסף לסימניות
לפי בקשת הלקוח שיהיה "הלכות בורר " ברקע.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 65.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון לא אהבתי את הפונט.
דבר שני אם כבר נרות הייתי שמה אותם על האות ע' את שניהם יחד...
דבר שלישי לא רואים כ"כ את הרקע של הבורר... זה חלש אני מסופקת אם זה יצא בכלל בהדפסה.
כדאי לעשות קצת יותר כהה. דווקא זה מוסיף לטעמי קצת...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
י' יתירה. קונטרס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;908620:
דבר ראשון לא אהבתי את הפונט.
דבר שני אם כבר נרות הייתי שמה אותם על האות ע' את שניהם יחד...
דבר שלישי לא רואים כ"כ את הרקע של הבורר... זה חלש אני מסופקת אם זה יצא בכלל בהדפסה.
כדאי לעשות קצת יותר כהה. דווקא זה מוסיף לטעמי קצת...
בהצלחה
תודה על הפירוט
!!!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי עבודה מאוד יפה, ואני אוהבת את הפונט...
מצטרפת לגבי ההערה של הנרות על ה ע'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;908638:
לדעתי עבודה מאוד יפה, ואני אוהבת את הפונט...
מצטרפת לגבי ההערה של הנרות על ה ע'
גם אני אהבתי את הפונט
ובקשר ללהות על הע'- תוקן.
יותר יפה!:)
תודה!

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
אני הייתי הולכת ברקע ההפך- הצד למעלה חשוך ולמטה מואר:
ז"א שמה שכתוב "הלכות בורר" צריך שיראו בחלק התחתון ולהסתיר בחלק העליון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה