כללי מה אתם אומרים לגבי מיתוג - מהודר

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם על הסיוע!

רק שאלה אחת: למה קמח? בגלל ההכשר?

אשמח לקבל תשובות נוספות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1280614:
תודה רבה לכולכם על הסיוע!

רק שאלה אחת: למה קמח? בגלל ההכשר?

אשמח לקבל תשובות נוספות!
ואחרי זה נקבל התוצאה, על מה באמת הכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1280617:
ואחרי זה נקבל התוצאה, על מה באמת הכוונה?

אני בהחלט מתכוונת לשתף פה בעז"ה במהלך התהליך. אשמח לתגובות נוספות.

• הוסף לסימניות
רושם,
התייפיפות

• הוסף לסימניות
ובכן, תשובות רבות כאן אכן תאמו את כוונתי.

העסק אותו אני ממתגת הינו עסק העוסק בשיווק והפצת תשמישי קדושה.

הקונספט שלי לאחר ניתוח בריף הינו - 'מהודר'.

חשבתי על מספר שמות אופציונליים עבור העסק, כאשר בעל העסק דורש שהשם יהיה מקורי ככל האפשר, חזק ומרשים.

השמות הבאים שעלו לי:

1. מהודר (אמרתם שיש קמח תחת השם הזה... האם מיתוג של עסק בתחום שונה לחלוטין אמור להתנגש?)

2. הידורים (נשמע לי מעט נדוש)

3. תגים (במלעיל. דו משמעי: תגים באותיות במזוזות וספרי התורה, וגם מראה על רמת ההידור הגבוהה בירידה לפרטים הקטנים ביותר)

4. יקר (י' בחיריק. שוב, שם דו משמעי: 'ויקר- אלו תפילין', וכן מלש' ליקר, (שווא, פתח, סגול) הידור מצווה על ידי שימוש בתשמישי קדושה מהודרים.)

יכול להיות שהייתי אמורה לפתוח אשכול זה בפורום קופירייטינג, אבל חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם אתם המעצבים.

אז מה דעתכם? האם השמות הללו או חלק מהם אכן משדרים את מה שרציתי?

ותודה מראש לכל העונים.

• הוסף לסימניות
השם הרביעי שנתתי הינו שונה בחלט מהנורמה. ובהתחלה מצטלצל פחות טוב ופחות קליט.

אבל כששמתי מול עיני עשרות עסקים שתחילה נראו בעלי שם מוזר ביותר, כמו לדוג' 'יש', והיום מתגלגלים על הלשון כמו כל שם אחר, העזתי לצרף אותו לרשימה. בעיקר בשל מקוריותו.

אנא, חוו את דעתכם המקצועית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1280690:
השם הרביעי שנתתי הינו שונה בחלט מהנורמה. ובהתחלה מצטלצל פחות טוב ופחות קליט.

אבל כששמתי מול עיני עשרות עסקים שתחילה נראו בעלי שם מוזר ביותר, כמו לדוג' 'יש', והיום מתגלגלים על הלשון כמו כל שם אחר, העזתי לצרף אותו לרשימה. בעיקר בשל מקוריותו.

אנא, חוו את דעתכם המקצועית!
שמעתי פעם שבשעה שייסדו את שכונת "בית וגן" בירושלים, חשבו הרבה איזה שם לתת לשכונה,
ומישהו הציע שהיות שבשכונה יהיה לכל אחד גן ליד הבית לקרוא "בית וגן"
כל הנוכחים התנגדו, כי זה באמת לא מצטלצל טוב, והיום השם הזה כל כך מסתדר לכל אחד

ד"א "הידורים" יש גם חברה לשיווק עופות
אבל אם תוסיפו ליד השם מהודר או הידורים וכדו', באיזה מוצר מדובר
לדוגמא "תשמישי קדושה" זה יסתדר

• הוסף לסימניות
החלטתי ללכת על השם 'תגים'. שם שמבטא יותר מהכל את המשמעות שרציתי להביע.

תודה לכולכם על העזרה. בעז"ה אעלה את הלוגו בהמשך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה