התייעצות מה אתם אומרים עלו

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה ללכלך וגם לא להיתבע על הוצאת שם רע...
אך לי יש כזה ואיני קונה חדש רק משום שאין לי כרגע מזומנים...

• הוסף לסימניות
היה לי כבר שתיים כאלו הם באמת נחמדים וחמודים,
רק קחו בחשבון שהבטריה נגמרת מהר מאד, לא אתם לא יודעים מה זה מהר,
מהר מאד צריך להטעין במשך היום עשר פעמים לפחות ללא הגזמה (אני דיברתי הרבה מאד)
אבל עדיין הבטרייה נגמרת בטיל

• הוסף לסימניות
אז אפשר לשאול כמה שאלות
א.איך הבלוטוס שם טוב
ב. למה החלפת פלאפון
ג. תוך כמה זמן זה הגיע
ד. שמיעה טובה
ה.נגן מצלמה ומשחקים נכון
ו. יש עיברית
ז. למה החלפת
ח.וזה בטריה כמו C2
מאוד חשוב לי אשמח אם תענה לי תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבלוטוס בסדר גמור
זה היה פלאפון רזרבי
הגיע בזמן לאחר חודש בערך
שמיעה בסדר גמור
נגן כן רק עם כרטיס זיכרון
מצלמה ומשחקים לא
יש עיברית (אצלי היה בכל אופן) כדאי לבדוק לפני זה כי יש כאלה שאין להם עיברית
זה בטריה קטנטנה ממש לא כמו c2
זה כמובן לא דור 3 ולכן לא כל החרות עובדים שם
אני קניתי לא כשר לא נראה לי שאפשר לעשות שם משהו לא בסדר מלבד לשמוע שירים בנגן
אבל נראה לי שאפשר להכשיר פה בארץ בעוד 50 ש"ח אבל לא בטוח חוץ מזה שאז זה כבר לא שווה,

• הוסף לסימניות
אז אולי יש המלצה על פלאפון טוב אם נגן ומצמה משחקים אבל הכי חשוב בלוטוס
(אלי אקספרס יד 2)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה