כללי מה אתם אומרים על ההשכרה של אדובי?

• הוסף לסימניות
השכרה לשנה את כל התוכנות עולה 2200
או לקנות cs6 ב5500?
איך זה עובד ההשכרה? משהוא עשה? זה שווה?

• הוסף לסימניות
אני אומר לך מה אני אומר על אדובי בכלל: עובדים על הגרפיקאים בעיניים, מוכרים להם תוכנות במחירי יהלומים סוג א' כשאפשר ברבע מחיר לעבור לאופציה השניה והמשתלמת יותר...

זו דעתי והיא לא השתנתה בעשרים שנה האחרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1278404:
מוכרים להם תוכנות במחירי יהלומים סוג א' כשאפשר ברבע מחיר לעבור לאופציה השניה והמשתלמת יותר...

שהיא?

• הוסף לסימניות
לא מסכים עם דעת אוהב ישראל.
אמנם ליצירות וקטוריות, מודעות מהירות, ואפילו פולדרים של 2-4 עמודים,
אין מה להשוות בכלל בין תוכנה כמו קורל (המצוויינת) למקבילה שלה - אילוסטרייטור (הזוועתית).
אבל כדי לעמד ספרים, עיתונים ומגזינים, חייבים אינדיזיין.
(נכון שאפשר בקורל, אבל זה לא מומלץ בכלל)

ולגבי עבודה עם תמונות, אמנם קורלפיינט ממש ברמה גבוהה, אבל לפוטושופ אין בכלל מה להתבייש.

וקורל כבר לא כזה זול היום.

• הוסף לסימניות
דיברתי בגדול, ידידי הקורליסט, ולנושא העיצוב יותר מאשר העימוד.
כמובן שגם אני מהפריירים שמחזיקים את כל תוכנות אדובי באלפי שקלים, אבל רק כי היתה לי הזדמנות לקנות (וכסף באותו זמן...), לולי כך - לא הייתי קונה.
אומר לך את האמת חוץ מאקרובט ואינדיזיין אני לא נוגע בתוכנות שלהם.

ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה