דיון מה אתם אומרים על החנות פריימארק הבינלאומית??

• הוסף לסימניות
מה דעתכם האם המוצרים שווים את המחיר ואיך לדעתכם אפשר להכנס בלי לצאת עם חור בכיס..

• הוסף לסימניות
איכות בינינונית.
אישית הזכיר לי את הבאזרים הישראליים.

• הוסף לסימניות
איכות די פשוטה, אבל יש שם מציאות.
נעליים ובגדי תינוקות אני אוהבת לקנות שם.
לא הכי איכותי, אבל חמוד וכיף לפעמים לקנות זול.

• הוסף לסימניות
יש משהו כיף ב-להיכנס לחנות בקניון ולרוקן מדפים במחיר מצחיק אני לא חושב שיש עוד חנות שממוקמת במיקום כזה עם איכות סבירה במחיר כזה......

• הוסף לסימניות
צריך באמת לחתום על עצומה שיביאו פריימארק לארץ צריך לבקש מאלה שאירגנו את העצומה על החופים שבזמנם הפנוי יבואו לעזור לנו....

• הוסף לסימניות
צריך באמת לחתום על עצומה שיביאו פריימארק לארץ צריך לבקש מאלה שאירגנו את העצומה על החופים שבזמנם הפנוי יבואו לעזור לנו....
זה לא ילך עם המחירים, הם יהיו גבוהים בהרבה המיסי ייבוא ממש גבוהים פה
מה דעתכם האם המוצרים שווים את המחיר ואיך לדעתכם אפשר להכנס בלי לצאת עם חור בכיס..
תלוי מתי... תמיד שווה להכנס יש ממש מציאות אבל בסייל זה הכי שווה,
הבגדי חורף שלהם בדגש על הסריגים ממש לא איכותיים, אבל החולצות טריקו לילדים נעליים וכו ממש שווה,
פעם הייתי מכורה, ההיום משיגה בזול ממש גם בארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה