מה אתם אומרים על החצובה הזו?

• פותח הנושא meni
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבנתי שהיא בכלל לא בשבילי כי זה לא מתאים לקנון ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meni;431156:
הבנתי שהיא בכלל לא בשבילי כי זה לא מתאים לקנון ?

בחצובות אין ניקון קאנון
יש חור אליו מבריגים את התושבת

• הוסף לסימניות
זה יתאים לי לחור של קנון 50D ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meni;431158:

יתאים לחור

אבל לא הייתי מניח 50D על זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meni;431158:

ככל הידוע לי, כל החורים בתחתית של כל המצלמות (קומפקטיות ו-DSLR כאחד) הם זהים: מין הברגה בקוטר של כחצי ס"מ.

[לא מגיבה על החצובה כי אני לא מבינה בזה. שים לב שאתה צריך לבדוק כמה משקל היא אמורה לסחוב.]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meni;431165:
למה ? לא חזק מספיק?

אין לי ניסיון איתו, אבל לא הייתי מסתכן

ואולי הוא יחזיק את המצלמה אבל הוא בטוח לא יהיה יציב
(ז"א לא יתאים לחשיפות ארוכות, מאקרו וכדו'....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meni;431165:
למה ? לא חזק מספיק?

חצובות בודקים בד"כ לפי משקל

לכל חצובה יש כושר נשיאה שונה

אם אתה מתכוון לשים על זה 50D + עדשה
כדאי לבדוק שהחצובה מסוגלת לסחוב את המשקל הזה

למה זה קריטי?
כי כשתצלם עם חצובה אז יכולים לקרות שני דברים
א: המצלמה תיפול.
ב: התמונות לא יהיו חדות בגלל התזוזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה