כללי מה אתם אומרים על הלוגו החדש שלי???

• הוסף לסימניות
הציצו בצד ימין, בתמונת הפרופיל שלי...
מה דעתכם???
בשמחות אצלכם;)

• הוסף לסימניות
לא היה... זה מה שחדש פה :)

• הוסף לסימניות
מה הקשקוש העגול מבטא ?
חנות בלונים ?
קישוטי שיער?
חגורות ?

• הוסף לסימניות
זוהי האות I באנגלית (התחלה של המילה Imagine = דמיון, Image = תמונה....)
ובאה להביע את החיבור בין הבלון העליון = דמיון = החלק העליון, הוירטואלי, המרחף שבמוחנו...
לבין הבלון התחתון = כשרון = החלק הטכני, המעשי, הנמצא על קרקע המציאות...
וכמובן שהם מתחברים להצלחה בס"ד...
האם אכן יש צורך בפירוש "יסוד מלכות" זה???
או שאין צורך לפרש איור חביב זה?
אם זה נראה ממש לא קשור, אשקול אכן להחליף אותו.
אני דווקא מאד התחברתי לסימבול הזה, ויש לי הרבה אופציות לשלב אותו בבלנק, כלוגו בפני עצמו (רק את האות I) וכו'...
אז מה דעתכם עכשיו?
היא חשובה לי מאד,
הבו עוד...!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;625758:
מה הקשקוש העגול מבטא ?
חנות בלונים ?
קישוטי שיער?
חגורות ?

ה"קשקוש העגול" הוא האות I באנגלית, האות ראשונה במילה IMAGINE (=דמיין) שזה שם העסק.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
לדעתי תני לאות I עובי משתנה שלא יראה כמו סתם שרוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;625766:
זוהי האות I באנגלית (התחלה של המילה Imagine = דמיון, Image = תמונה....)
ובאה להביע את החיבור בין הבלון העליון = דמיון = החלק העליון, הוירטואלי, המרחף שבמוחנו...
לבין הבלון התחתון = כשרון = החלק הטכני, המעשי, הנמצא על קרקע המציאות...
וכמובן שהם מתחברים להצלחה בס"ד...
האם אכן יש צורך בפירוש "יסוד מלכות" זה???
או שאין צורך לפרש איור חביב זה?
אם זה נראה ממש לא קשור, אשקול אכן להחליף אותו.
אני דווקא מאד התחברתי לסימבול הזה, ויש לי הרבה אופציות לשלב אותו בבלנק, כלוגו בפני עצמו (רק את האות I) וכו'...
אז מה דעתכם עכשיו?
היא חשובה לי מאד,
הבו עוד...!!!

האדם שמתבונן בלוגו
מה הוא רואה לוגו של ...

• הוסף לסימניות
למדתי בחיים כלל ברזל:
לא עושים יצירה שאי אפשר לפרש אותה לבד.
אתם לא יכולים לעמוד על יד כל מודעה ולהסביר אותה.

לגבי לוגו, אפשר לעשות סימבול שאין לו פירוש, אבל בתנאי שהוא מראש נעשה כך. בכדי להיות שונה ובולט.

כרגע האות I לא מובנת. עדיף לעשות סימבול יפה שיתאר בקטן את הכשרון שלך. אות כזו כל גרפיקאית יכולה לעשות.

• הוסף לסימניות
אהבתי!
גם לדעתי כדאי לתת לI יותר זרימה, עובי משתנה כפי שהציעו, או קצוות שנגמרים ב0
תנסי זה יכול לשדרג...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;625767:
ה"קשקוש העגול" הוא האות I באנגלית, האות ראשונה במילה IMAGINE (=דמיין) שזה שם העסק.
איך ידעת???
נחמתני...

ובקשר להערות לגבי נתינת מימד נוסף לאות "I" אשתדל אכן לנהוג כעצתכם בהקדם האפשרי, עקבו אחר השינויים...

תודה רבה לכל המגיבים, המבינים ושאינם, המעודדים וש...!!!
יישר כח ג-ד-ו-ל והמוווווווון הצלחה בכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לשמור על קו יותר מאופק ופחות שובב וילדותי. דבר ראשון - הפונט בכתב יד לא מתאים לכאן, הוא משדר ילדותיות. תנסי לשנות לפונטים יותר רציניים המשדרים מראה יותר רציני. 

• הוסף לסימניות
אמור לי מהו "פונטך" ואומר לך "מי אתה"....
מה לעשות שאני לגמרי לא "מאופקת"... ולשדר רצינות, אני מאד משתדלת, לא תמיד מצליחה...:(
בכל אופן, לא לדאוג, הילדותיות שלי נשארת בגבולות "הילד שבכל מבוגר" + מע"מ :)
ומשום כך, הפונט בכתב יד מאד מתאים "לכאן" (בשבילי בלע"ז...)
ולגבי הקו המאופק, אז זהו, שהסלוגן שלי הוא "כשדמיון וכשרון נפגשים" וקו מאופק עלול להיות קו מקביל שלעולם לא ייפגש עם מה שאני בס"ד משתדלת להנפיק.
יישר כח על כל התגובות!!! הרציניות וגם אלו השובבות!!! כל אחד - מיוחד!!! במיוחד!!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה אישית הייתי עושה I מעט פחות מקושקשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה