כללי מה אתם אומרים על הלוגו שלנו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;345709:
השם חמוד מאד, אך הביצוע לא משהו, דוקא זכור לי שאת עושה עבודות יפות מאד. תתחילי מהתחלה, תבחרי פונטים טובים (לא חינמיים) וכו'

ד"א, כתבת שכבר עשית הרבה לוגואים, כולם בשבילך? את משתמשת בכולם?
אם את עובדת במספר תחומים דומים עדיף ליצור לוגו אחד לכולם, או מקסימום אותו לוגו בשינויים קלים שמתאימים לתחום.
זו רק דעתי בכ"א.

קודם כל, תודה על המחמאה.:p
התכוונתי שעשיתי הרבה לוגואים כללי(לא לי), שזה לא הלוגו הראשון שאני עושה.
אולי תוכל להמליץ לי על פונטים יפים שמתאימים? תודה.

• הוסף לסימניות
בכל פורום, יש למעלה את הכפתור: "פרסם נושא חדש"

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה ולאחר שאני כותבת את ההודאה למטה לא מופיעה "שלח" אם כן על מה אני לוחצת, יום טוב

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל עדיין לא הבנתי את הרעיון של ה-e בלוגו, ועוד יותר איך שבצעתם אותו בכזה גודל וכבדות. אני הייתי ממליצה (בזהירות...) לנסות כיון חדש

• הוסף לסימניות
זה מה שביקשתי, טיפים לחדש, בעיקרון פתחתי אשכול חדש, אבל המנהלים צרפו את זה לחוו"ד של הלוגו הקודם, שיקולים שלהם...

• הוסף לסימניות
שם חדש?! עוד כמה יכולים לייעץ לי אם זה כדאי?

• הוסף לסימניות
לדעתי לא כדאי להחליף שם, יש בו משהו מעניין, ובמיוחד אם הרבה מכירים אותך בשם הזה אז זה מאד מבלבל. (אני מנהלת חנות, בתחילה קראו לחנות בשם X אח"כ החלפנו לשם Y בגלל התרחבות הסניפים, אם אני לא טועה כבר עברו בערך שנתיים מההחלפה ועדיין אנשים מתקשרים - "שלום הגעתי ל-X ?" (השם הראשון).......................... אבל את הלוגו לדעתי אפשר לשפץ. בהצלחה

• הוסף לסימניות
בהחלט יש בעייתיות מסויימת עם השם Eצוב...

סתם, תחשבי אם תפתחי עוסק מורשה או חברה, איך תופיעי בספר הטלפונים? בתור "עיצוב"? מה לקוחות יכתבו בצ'ק? eצוב?

לדעתי זה גימיק נחמד, בתור כינוי בפורום זה מצויין, אבל בתור שם רציני לעסק בתחום הגרפיקה זה קצת לוקה בחסר לטעמי.

אם בכל-זאת נשארים איתו, אני מציע לנסות לשפר את הטיפוגרפיה ולעשות את זה קצת יותר מעניין וקצת יותר מקצועי. קשה לי להצביע על כיוון מסויים, אבל כמו בכל לוגו טוב, צריך להתחיל עם דף ועט, לקשקש ולשרבט, מתוך כל השירבוטים, ייצא כיוון אחד או שניים (או שלוש), משם ממשיכים במחשב ומעלים לפרוג למקצה שיפורים...

• הוסף לסימניות
אם את נשארת עם אותו עצוב, מפריע לי קלטת הוידאו, לקח לי זמן לתפוס מה זה, (ראיתי דמות אדם חצי גוף תחתון, מצוייר על מלבן אדום) הייתי מנסה אולי להחליף את "הרגליים" של אותה דמות דמיונית ליותר עגולים, שיראה כמו הגלגלים של סרט הוידאו שנמצאים בקלטת... אולי זה ירמוז קצת יותר על מה המלבן מייצג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;345995:
לדעתי לא כדאי להחליף שם, יש בו משהו מעניין, ובמיוחד אם הרבה מכירים אותך בשם הזה אז זה מאד מבלבל. (אני מנהלת חנות, בתחילה קראו לחנות בשם X אח"כ החלפנו לשם Y בגלל התרחבות הסניפים, אם אני לא טועה כבר עברו בערך שנתיים מההחלפה ועדיין אנשים מתקשרים - "שלום הגעתי ל-X ?" (השם הראשון).......................... אבל את הלוגו לדעתי אפשר לשפץ. בהצלחה

נכתב ע"י Shia;345998:
בהחלט יש בעייתיות מסויימת עם השם Eצוב...

סתם, תחשבי אם תפתחי עוסק מורשה או חברה, איך תופיעי בספר הטלפונים? בתור "עיצוב"? מה לקוחות יכתבו בצ'ק? eצוב?

לדעתי זה גימיק נחמד, בתור כינוי בפורום זה מצויין, אבל בתור שם רציני לעסק בתחום הגרפיקה זה קצת לוקה בחסר לטעמי.

אם בכל-זאת נשארים איתו, אני מציע לנסות לשפר את הטיפוגרפיה ולעשות את זה קצת יותר מעניין וקצת יותר מקצועי. קשה לי להצביע על כיוון מסויים, אבל כמו בכל לוגו טוב, צריך להתחיל עם דף ועט, לקשקש ולשרבט, מתוך כל השירבוטים, ייצא כיוון אחד או שניים (או שלוש), משם ממשיכים במחשב ומעלים לפרוג למקצה שיפורים...
אני לא יודעת מה לעשות... שניכם צודקים...

• הוסף לסימניות
נראה לי שמבוססים כאן הלוך ושוב,
במקרים כאלו כדאי לפתוח דף חדש. לשכוח מהכל ולהתחיל על נקי.
מה אכפת לכם שעוד שנתיים יתקשרו לשאול "הגעתי לעיצוב?" -
תענו: כן, לעיצוב X...
זה הרי שם המקצוע, כך שזה לא כל כך רחוק.

• הוסף לסימניות
איך הלוגו, איך השם?

בס"ד
מה אתם אומרים על השם "דוגרי" ועל הסלוגן "פרסום אמיתי." ואם כבר, אז איך הלוגו?
ואגב, רק לי פרוג קצת איטי פתאום?

קבצים מצורפים

• ס.jpg
    KB 594.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
בס"ד

הצבעים לא כך באמת. זה אמור להיות סגול-טורקיז.

• הוסף לסימניות
בס"ד

• הוסף לסימניות
מפחיד, אגרוף בפרצוף, אמאלה (זה מה שעולה לי בראש...)
בקשת דוגרי, קבלת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;346490:
בס"ד

אה, נשמע יותר טוב. כי הכחול הזה ממש לא מתאים.
האות ד' נראית ק' באלכסון
וסתם כך יש לי אלרגיה לדוגרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה