כללי מה אתם אומרים על הלוגו??

• הוסף לסימניות
מה אפשר לשפץ? לשנות?
אחרי מס' דוג' הלקוחה אהבה את זה.

קבצים מצורפים

• מנופי מעיין (1)-04.jpg
    KB 840.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, רעיון מקסים, צבעים נהדרים.!!!

א. למה שימוש ב-2 פונטים שונים?, זה מפריע בעין
בד״כ לשימוש ב-2 פונטים צריכה להיות הצדקה מקצועית, וסיבה, לדוג׳ במקרה שיש צורך בכך משתמשים בפונט אחד קליל ועגול ואחד כבד ומרובע, דבר שמאזן את הלוגו...
כאן אין כמעט שוני בין הפונטים וזה רק סתם מפריע בעין.
ב. הטלפון כחלק מהלוגו מעמיס ומיותר מאד.... כדאי להסב את תשומת לב הלקוח

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
מצטרפת ללנדא - לשתי ההארות

• הוסף לסימניות
כשמדובר במנופים, הייתי מצפה לפונט יותר מסיבי

• הוסף לסימניות
לוגו יפה מאוד
מצטרפת להארות לנדא ו blueberry

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מהמהם.
אולי רק לי זה היה קצת קשה לקריאה

• הוסף לסימניות
ב״ה

ההתחלה יפה,
א. הייתי משנה לפונט יותר ״יציב״.
ב. בחירת הצבעים מעולה!
ג. לדעתי להוריד את הטלפון מהלוגו, כמו שאמרו קודמיי...
ד. הייתי עושה משהו בסגנון כמצ״ב- להשארה בלבד;):rolleyes::D

קבצים מצורפים

• מנופי מעיין (1)-04.png
    KB 48.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ב״ה

לענ״ד אפילו המנוף קצת מיותר...
כמובן שלענ״ד בלבד...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הנקיות והצבעים, רק לדעתי עדיף להשתמש באותו פונט כמו של מעיין.
אהבתי את הפונט הזה. הוא סולידי

• הוסף לסימניות
ב״ה

יכול להיות...
לדעתי צריך פונט מאוד מרובע ויציב, מעיין לא עונה 100% על ההגדרה הזו, אבל גם אותו אפשר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה