דרוש מידע מה אתם אומרים על המונוגרם?

• הוסף לסימניות
היי,
ערב טוב.
מצ"ב סקיצה התחלתית
ללקוחה שביקשה מונוגרם שונה ועדין.
מה אתן אומרות?
אילו אותיות אתן מזהות?
אשמח לחוות דעת אמיתית!
ולעצות לשיפור...
ואולי יש לכם רעיון אחר במקום הכיתוב "קול ששון וקול שמחה..."?

תודה!

קבצים מצורפים

• מונוגרם התחלתי.jpg
    KB 265.1 · צפיות: 243
  • הוסף לסימניות
אני רואה א' ל' ר'.
ממש יפה! עדין ואצילי.
חברה שלי שמה את הפסוק "ראויה השמחה כאשר יש מציאות שלם ואין לך מציאות יותר שלם מזיווג חתן וכלה"
שמח תשמח רעים אהובים?
לפי דעתי בשני פחות ברור האותיות (ברור רק א' ופ')

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
כל אחד סגנון שונה בדפוס רואים -א פ בבירור
בכתב רואים א,ל,פ,ר

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!
אני רואה פ' א' ל' ר'

• הוסף לסימניות
ראיתי א, פ, ר
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
בראשון לא רואה ל'..

• הוסף לסימניות
הפריעה לי קצת בשני הניגודיות בין האותיות במשקל BOLD לבין המסגרת הדקיקה והעדינות מסביב. הראשון יותר בכיוון טוב
משהו בקומפוזיציה לא מסתדר לי עד הסוף.. אולי החלל בעיגול מדי גדול.:unsure:

• הוסף לסימניות
מאד יפה ממש אהבתי
אני רואה א' ל' ור'
אני רואה א' ל' ר'.
ממש יפה! עדין ואצילי.
חברה שלי שמה את הפסוק "ראויה השמחה כאשר יש מציאות שלם ואין לך מציאות יותר שלם מזיווג חתן וכלה"
שמח תשמח רעים אהובים?
לפי דעתי בשני פחות ברור האותיות (ברור רק א' ופ')
ממש יפה.
כל אחד סגנון שונה בדפוס רואים -א פ בבירור
בכתב רואים א,ל,פ,ר
ממש יפה!!
אני רואה פ' א' ל' ר'
ראיתי א, פ, ר
יפה מאד!
ראיתי א, פ, ר
יפה מאד!
בראשון לא רואה ל'..
היי,
האותיות הם פ.א.ר
תודה על ההערות והפירגונים.

• הוסף לסימניות
בהצלחה ענקית

• הוסף לסימניות
היי אשמח אם מישהי רוצה לעזור לי אני באמצע לבנות מונוגרמה להזמנה של החתונה שלי האותיות הם י-מ-ש-ר-ד
ואני די נתקעתי יש למישהי רעיון איך לשלב?
כאן או במייל s0533123666

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה