מה אתם אומרים על המחשב הזה

• הוסף לסימניות
תשים לב שהוא לא כולל חלונות.
אם אתה צריך מחשב לשימוש כללי קל, ואתה יודע איך להשיג ולהתקין חלונות בעצמך, הוא יכול להיות טוב לך.

• הוסף לסימניות
תשים לב שהוא לא כולל חלונות.
אם אתה צריך מחשב לשימוש כללי קל, ואתה יודע איך להשיג ולהתקין חלונות בעצמך, הוא יכול להיות טוב לך.

קודם כל כמובן שאני מתקין
דבר שני, הוא לא נראה לשימוש כ"כ קל המעבד מצוין, זיכרון סביר ודיסק SSD למה הוא לא מתאים למעבר לכך?

• הוסף לסימניות
איפה ראית שהוא SSD?
אני רואה
Storage 500GB
אני בטוח מליון אחוז שזה HDD רגיל. מי שמוכר לך SSD לא שוכח להודיע על זאת, וגם דורש את מחיר המתאים.

• הוסף לסימניות
נכון, טעיתי אך בכל זאת זה נשמע הרבה יותר טוב מה A6/E2 למיניהם

• הוסף לסימניות
אכן גם אני מתפלא על המחיר הנמוך למחשב סביר, ואני מחפש את העוקץ ולא מוצא. אולי כדאי לראות באתר היצרן יותר פרטים, אולי זה דיסק קשיח של מהירות נמוכה או מי יודע מה, כדאי לקבל יותר פרטים אם אפשר...
תוכל גם לקנות SSD ולהכניסו, ואז יש לך מחשב מעולה.

• הוסף לסימניות
קודם כל לא נראה עוקץ
דבר שני אכן מדובר על מחשב לכתיבה בלבד אך מחשב סביר ולזה מספיק HDD

• הוסף לסימניות
נראה ממש מחיר טוב לתמורה. רק לא מצאתי אם יש חריץ נוסף להוספת זיכרון, והאם הזיכרון הקיים הוא מובנה או ניתן להחלפה בגדול יותר.

• הוסף לסימניות
סבבה, כשאני קונה אבדוק את זה בל"נ
יש לו שני חריצים של זיכרון, @אברך ליטאי מי כמוך יודע שלשדרג לSSD זה כמעט לא עולה כסף,
וזה באמת מחיר טוב, אבל אין כאן עוקץ, זה המחירים כרגע של HP
SATA של 5,400 סל"ד
רוב הדיסקים של מחשבים ניידים מגיעים עם מהירות כזו.
נכון, טעיתי אך בכל זאת זה נשמע הרבה יותר טוב מה A6/E2 למיניהם
ברור, זה הרבה הרבה הרבה יותר מהיר.

• הוסף לסימניות
יש לו שני חריצים של זיכרון, @אברך ליטאי מי כמוך יודע שלשדרג לSSD זה כמעט לא עולה כסף,
וזה באמת מחיר טוב, אבל אין כאן עוקץ, זה המחירים כרגע של HP

רוב הדיסקים של מחשבים ניידים מגיעים עם מהירות כזו.

ברור, זה הרבה הרבה הרבה יותר מהיר.

תודה על החוות דעת המקצועית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה