מה אתם אומרים על העדשה הזו?? שווה הימור?

• הוסף לסימניות
נראה שזה טבעות הארכה ולא עדשה.

• הוסף לסימניות
זה לא עדשה. זה מתאמים.
לא הצלחתי להבין איזה סוג של מתאמים בדיוק.

• הוסף לסימניות
סתם ככה, שווה להזמין עדשות מאליאקספרס, מאיביי וכו'?

• הוסף לסימניות
אלו טבעות הארכה לצילום מאקרו, המחיר נראה לי זול מדי, וזה מיועד לעדשות קרופ.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
מישהו הזמין מתקן רקעים ניד באליאקספרס והיה מרוצה?
אם כן אשמח שיצרף קישור

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לאשתי עדשה 18-55 STM (קיט) מאיביי, בגלל המחיר הזול, לא חששתי להמר, וקיבלתי עדשה מצויינת במחיר זול יותר, אם הייתי עושה את זה בעדשה יקרה יותר? לא סגור על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1964010:
אני הזמנתי לאשתי עדשה 18-55 STM (קיט) מאיביי, בגלל המחיר הזול, לא חששתי להמר, וקיבלתי עדשה מצויינת במחיר זול יותר, אם הייתי עושה את זה בעדשה יקרה יותר? לא סגור על זה.

הייתי הולך על כל דבר בהנחה שהוא זול משמעותית מהארץ.
מוסיף אחריות של MACK ואתה מסודר לגמרי.
ההפרש ב150 ש"ח שחסכת הוא קטן ליד 2500 ש"ח שניתן לעיתים לחסוך בעדשות יקרות יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1963243:
אלו טבעות הארכה לצילום מאקרו, המחיר נראה לי זול מדי, וזה מיועד לעדשות קרופ.

אכן טבעות הארכה למאקרו
מאפשר לפקס יותר קרוב

המחיר סביר
מתאים גם לעדשות FF

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה