מה אתם אומרים על העין שלי?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני פרוגיסטית מתחילה באיור ממוחשב, ואשמח לשמוע את דעתכם...

קבצים מצורפים

• עין ריאליסטית.PNG
    עין ריאליסטית.PNG
    KB 22.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
וואי!
מדויק עד לנימים הדקים שבלובן העין....:eek::D

• הוסף לסימניות
אמיתי כעין המציאות! מדהים!!
(הגבה פחות מוצלחת)

• הוסף לסימניות
העין מדהימה...כל הכבוד,מהמם:)

• הוסף לסימניות
מ ה מ ם !!!!
תמשיכי- יש לך את זה!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!

תודה רבה על המחמאות ועל ההארות :) :)
עכשיו אני צריכה לנסות לצייר גבה באופן משכנע יותר... למישהו יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
וואו! עין מדהימה!
בקשר לגבה כדאי שתציירי את השערות בתוך מסגרת הגבה, הן יתנו לגבה מראה קצת יותר אותנטי.

• הוסף לסימניות
שערה שערה ולא גוש צבע (הנראה כמו גבת קעקוע).
אבל באמת שיש לך את זה!
מחכה לראות פנים:)

• הוסף לסימניות
העין מקסימה!
ויש לך תיק עבודות מקסים ומשעשע :D
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
בלי עין הרע.

• הוסף לסימניות
אוי...הייתי חייבת להציץ בתיק העבודות שלך.
הרגת אותי עם הרקדניות...:D:D:D

• הוסף לסימניות
חחח.... את הרקדניות אני הכי אוהבת.....

במיוחד את זו שמכינה אוכל....
תודה, איזה מקסימות אתן! מתחשק לי להמשיך לצייר ככה... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה