כללי מה אתם אומרים על הפרסומות הללו ?

• הוסף לסימניות
הפרסומות האלו מיועדות לדבש עסקים.

בכתובת WWW.DVASH.BIZ .

בקרוב, אמור להיות כפתור בפרוג (בצד ימין) המקשר לאתר.

ובכן מה אתם אומרים ?

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• דבש.jpg
    1.7 MB · צפיות: 31
  • כאן אתה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 17
  • פרסומת.jpg
    2.1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מספר שיפורים שהייתי עושה,

אני לא כ"כ מתחבר לפונט, אולי עדיף פונט יציב (בפונט הנוכחי כל אות עומדת בצורה שונה במעט), בנוסף "היום הכל השתנה" צריך להיות יותר גדול ומושך.

ד"א, כדי להראות את השינוי מפעם להיום, לא הייתי משתמש בפריטים שמופיעים כעת בתור "הישן", א. כי הם מאוד יפים! ולא זו המטרה.. ואולי ההיפך, ב. אלו פריטים שכיום כל אוהבי האומנות רוכשים כיום, לכן עדיף לדעתי להחליף לדוגמא לטלפון חוגה פשוט.

בנוסף, הייתי כותב "התקשר והתפרסם" ולא תתקשר ותתפרסם.

שיהיה בהצלחה, זה נשמע מאוד מעניין

• הוסף לסימניות
הכל באויר.
זה הולך להיות פירסום אטו באנר?
זה משנה.

• הוסף לסימניות
לשאלתך:

פרסומת בעיתון.

• הוסף לסימניות
הייתי מציע בתור מודעה הבאה:

למעלה תמונה של האתר עם הכותרת "ככה פרסמו פעם פעם באינטרנט"

למטה תמונה של האתר משודרג...

;)

• הוסף לסימניות
לגבי הפרסומות לאינטרנט - יש לך טעות בהבנת המדיה לדעתי. לא כך נראה פרסום באינטרנט.
וזה בעייתי סמיוחד כשמדובר באתר שמציע שירותי פרסום באינטרנט...

פרסום באינטרנט לעולם ינצל את העובדה שהמדיה היא אינטראקטיבית. כמעט אף פעם לא יוצרים מודעה שטוחה, חסרת אינטראקציה. ואם בכ"ז יוצרים אותה, זה יהיה רק באנר קטן מאוד, מהסוג שנמצא כאן בפרוג מצד ימין.

עסק שהתמחותו באינטרנט צריך להוכיח שהוא יודע לחשוב אינטרנט.

• הוסף לסימניות
מצטרף לדעת קודמי.

קודם כל, האתר לא נראה טוב. העיצוב אינו מספיק מקצועי על מנת לתת במה מתאימה למפרסמים, בטח שלא לגולשים.

אם אתה רוצה להיכנס לתחום הזה, תצטרך לשדרג את האתר.

לגבי המודעה, היא נחמדה, למרות שגם לה לא יזיקו כמה שינויים.

דבר חשוב: הכתובת אימייל שלך משתייכת לג'ימייל. זה לא משדר מקצועיות. תפתח תיבה על הדומיין שלך כמו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, או משהו בסגנון, זה ייראה הרבה יותר טוב.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
בוא נתחיל מכך שהנושא צריך להיות בכלל בפורום פרסום, ולא בפורום עיצוב.

כעת:
אל תעלבי, זה ממש לא הכוונה, אבל המודעה מבחינה פרסומית מבוצעת זוועה!

נגיד שיש כאן איזה רעיון מסויים בוא את רוצה לבטא את צורת הפרסום לפני מאה שנה לצורת הפרסום היום, אבל צריך לבצע את זה טוב בשביל שזה יעבוד!
* יש כאן בעיות קומפוזיציה רצינית
* סלט הפונטים הלא מתאמים פשוט הורסים את המסר שהמודעה אמורה לשדר, ועושים לנו בתת מודעה מיתוג של עסק זעיר וחובבני עד מרושל.. הטיפוגרפיה בכללית פשוט גרועה גרועה כאן.
* אין גריד במודעה
* היררכיה לא ברורה מספיק.

אני יודעת שערב יום כיפור. אני לא רוצה לפגוע, אני לא מכירה אותך, אני בטוחה שיש לך יכולות גבוהות יותר, או שיש כאן פרטים שאני לא יודעת.
אבל אני מציעה פשוט למחוק לגמרי את כל העיצוב הזה, ולהתחיל ממש מהתחלה, 1. קחי השראה מדברים דומים ומזכירים, 2. סתכלי בפרסומות עדכניים של משרדי פרסום (לפחות עשרים פרסומים שונים, אפילו לא קשורים בכלל לעסק). 3. הכיני גריד מסודר במסמך שלך. 4. השתמשי בפונט רציני יציב ומתאים לעסק הזה. 5. תעלי לביקורת שוב, כשזה יהיה מוצלח יותר תגלי שאני יודעת להיות יותר נחמדה...:(

• הוסף לסימניות
הכוון מאד יפה...אבל העיצוב עושה בלאגן בעיניים אם תסתדרי טיפה זה יוכל להראות בהרבה יותר יפה ומרשים....את הכיתוב לסדר בשורה ישרה את התמונות לשנות אולי אפילו לעשות רק דוגמא אחת של תמונה או לסדר בצורה שזה יהיה מסודר לעין....את הגופנים לשנות!!....זו דעתי.....חוצזמה אהבתי תרעיון

• הוסף לסימניות
בכללי הרעיון והעיצוב יפים מאד. יש מקום לשיפור, לדוגמא, יש יותר מדי אלמנטים במודעה. אין שום דבר בולט. צריך ללכת על סגנון יותר נקי וחלק עם מסר ברור.
וכמובן האתר צריך להיות הרבה יותר מושקע ויפה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה