מה אתם אומרים על התופעה?

• הוסף לסימניות
זה ילד בן 3!!!

קבצים מצורפים

• אני מאמין בניסים משה המתוק.mp3
    KB 648.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
פשוט מתוק מדבש (כך אמר בני בן השלוש)

• הוסף לסימניות
את לא רצינית.
איזה קול, ואיזה מתיקות ואיזה עליה יפה!
עדיו לגדולות!

• הוסף לסימניות
יפה ומתוק.
עיבדת ותיקנת את הקול שלו עם waves-tune ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלישר;2261484:
יפה ומתוק.
עיבדת ותיקנת את הקול שלו עם waves-tune ?

היו טיפונת תיקונים- יותר נכון דיוקים בכמה אחוזים קטנים בעיקר בסוף שורה...

• הוסף לסימניות
חמוד מאד,
לא הייתי אומרת שהוא נשמע יותר מבן שלוש...
אבל הודיה, כל הכבוד על הסבלנות! בטח הקטע הזה לקח שעה.
לא יודעת אם לי היתה כזו סבלנות להקליט את בני בן הארבע. (שהוא באמת מוכשר במיוחד למוזיקה ויש לו קול ערב מאד. אולי אשלח אותו אליך...)

• הוסף לסימניות
רוצה לצחוק- זה לא לקח לי יותר מעשר דקות...
(עם המיקס בקטנה) הוא שר את זה פעמיים ופשוט בחרתי את הקטעים הטובים (יש עדיין את הקטע בגיל הזה שהם "בולעים" עיצורים והברות) א"א להחזיק ילדבגיל הזה יותר מעשר דקות על שיר.... מה שמדהים אותי כל פעם מחדש זה הקצב שלו- להתמצא בפלייבק זה לא קל... וגם שהקול שלו מקפיץ ולא רדום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה