חו"ד מה אתם אומרים על זה בתור סקיצה ללוגו למאיירת?

• הוסף לסימניות
שמה הוא דינה. היא מאוד מחוברת ליופי של האייקון של פתית שלג.
שפכו ביקורת בונה ומכוונת (ואמיתית!) כאוות נפשכם. יעזור לי מאוד לראות אם לקחת אותה בחשבון בין הסקיצות.
תודה רבה מראש לכל מי שיקדיש מזמנו המקצועי.
לוגו למאיירת בשם דינה.png

• הוסף לסימניות
הפתית שלג מיותר
הייתי משאירה את הD לבד, אבל מתחילה עם פונט פחות מורכב ויותר גרפי ממה שיש כאן.
גם ההבזקי תאורה מיותרים לדעתי (אא"כ זה חלק מהעניין ואז הייתי שמה בצורה מלאה על כל הD)
שים לב לדיוקים קטנים בזרימה של האות
כמו"כ המברשת של המכחול קטנה מידי ביחס לעובי המקל שלה, היינו הסלסול של הD למעלה.

באופן כללי, הייתי מנסה לחשוב על קונספט מעט יותר מעניין מאשר חיבור של שם המאיירת עם מכחול = מאיירת.

בהצלחה רבה!‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התגובות. האם יש למישהו לוגו דומה שראה / עשה בעבר על מנת לשאוב השראות ללוגו מאיירים?
אשמח מאוד, תודה!

• הוסף לסימניות
כן, גם אני חושבת שהd עם המכחול מספיקה
הפונט נראה לי קצת מיושן ולא מספיק רואים שזה d

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה