מה אתם אומרים על זה???? - פתיחת אתר בחינם

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח אתר בחינם, בחיפוש בגוגל זה מה שמצאתי,
https://www.felix007.co.il/i-want-a-free-website/

הם אומרים שזה פשוט לפתוח אתר אצלם, ולכן כמה שאלות למי שמכיר במה מדובר.
1. האם בסופו של דבר יקחו ממני כסף.
2. האם זה באמת קל לפתוח אתר בחינם.
3. האם אפשר שם להוסיף "פורום" שיוכלו הנכנסים לכתוב כמה שורות.
4. האם אפשר שם להעלות קבצי וידאו (שיעורים) או אודיו (MP3).

וסתם ככה אם יש לכם הצעה יותר טובה לפתוח אתר יותר בקלות "ובחינם" (אני יודעת שבכסף אפשר הכל), אודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
כן,
וורדפרס
היא הכי מומלצת היום
אם יודעים להתקין ולנהל
כמובן שיש המון הדרכות פשוטות על זה

ומאוד כדאי להתקין בשרת משלך ולא ברשימה שם
ברוב האחיסונים יש גם התקנה אוטומטית

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
ניק 'עילום' מבין בזה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה החידוש פה, זה לא שהם מציעים אחסון שלהם זה אחסון שכולו דרך https://he.wordpress.com/ הם סה"כ רשמו סוג של מדריך איך לפרסם פוסטים וכו.
אז כעיקרון לאתר / בלוג קטן / רגיל זה יספיק ויעשה את העבודה..
אבל יש בזה המון חסרונות, למשל יש הגבלות נפח וכו כמו שניתן לראות פה
https://he.wordpress.com/pricing/
מעבר לזה אין אפשרות להעלות תוספים / ערכות עיצוב שאינם ברשימה שלהם.
בקיצור כמו שאמרתי למעלה אם זה סתם להעלות סוג של בלוג ולהביע דעה זה יכול להספיק, אם לא ממליץ כן להשקיע כמה שקלים ולרכוש אחסון שהוא בשליטתך המלאה.
יש את חברה LOWHOST (בלי שמות) מחירים מאוד נמוכים למשל..

• הוסף לסימניות
תודה על העצות.
אבל אני פשוט בנאדם שלא מבין כלל בתיכנות אתרי אינטרנט. זה מסובך בשבילי. לפי מה שהם מסבירים הכל שם יהיה ידידותי, וגם אני יבין.
האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
תודה על העצות.
אבל אני פשוט בנאדם שלא מבין כלל בתיכנות אתרי אינטרנט. זה מסובך בשבילי. לפי מה שהם מסבירים הכל שם יהיה ידידותי, וגם אני יבין.
האם זה נכון?
לא הבנתי
על מה בדיוק אתה מתלבט?!

בהצלחה

אם אתה צריך עזרה ראשונית
כמו התקנה
אשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה