כללי מה אתם אומרים על זה?

• הוסף לסימניות
האם זה כיוון טוב יותר?
בהתחשב בהערות על האלמנטים והכתב, זה מה שיצא.

אשמח לשמוע אם זה כיוון טוב יותר, מה מהם עדיף, וכמובן מה לשפר...?

תודה ((:

(לא יודעת אם מקובל פה לפתוח הודעה נפרדת על תיקון, פשוט לא הצלחתי בשרשור הקודם לצרף תמונה נוספת. אם זה אפשרי אשמח לשמוע איך עושים את זה)

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 19.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
2 יותר יפה.
אבל העדינות של העלה לא מתאים למשקל העבה של הטקסט. אז או להפחית משקל של הטקסט או לעבות את העלה.

• הוסף לסימניות
2 יותר טוב
תעשי את העלה בצבע זהה לטקסט
וכמו שאמר הגרף - הייתי ממליצה על פונט יותר דק ופחות בשרני

• הוסף לסימניות
השני הרבה יותר טוב,
ממש יפה
כמו שאמרו - טיפה להגדיל את העלה, אני דווקא כן הייתי משאירה את הצבע שונה מהטקסט,
רק את הכיתוב שמתחת ללוגו לעשות בפונט יותר קל - עם ריווח בין האותיות.

אגב - אם את רוצה להוסיף הודעה נוספת את פשוט נכנסת לשרשור - ולוחצת על "שלח תגובה" עם האייקון של הדף והעט מצד ימין, ואז את מעלה את התמונה ב'ניהול קבצים מצורפים'.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יופי, תודה על העזרה :)

איך זה עכשיו?
עוד מישו? הערות? משו?

קבצים מצורפים

• תיקון.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
העליון נראה מצויין,
אני חושבת שצריך להרחיק את העלה מהאות פ'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי רוט;997723:
האם זה כיוון טוב יותר?
בהתחשב בהערות על האלמנטים והכתב, זה מה שיצא.

אשמח לשמוע אם זה כיוון טוב יותר, מה מהם עדיף, וכמובן מה לשפר...?

תודה ((:

(לא יודעת אם מקובל פה לפתוח הודעה נפרדת על תיקון, פשוט לא הצלחתי בשרשור הקודם לצרף תמונה נוספת. אם זה אפשרי אשמח לשמוע איך עושים את זה)

אני מאד אהבתי את הראשון.
רק הייתי עושה את כולו בצבע אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;997816:
אני מאד אהבתי את הראשון.
רק הייתי עושה את כולו בצבע אחד.
גם בעיני הראשון נראה טוב יותר :)
התקדמות יפה, הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
הראשון מוצלח!
לשנות את הפונט, ולנסות שכל החלקים יהיו בצבע אחד.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!!! שיפור מדהים
בדוגמה הראשונה - שימוש בצבע אחיד או מקסימום שניים - ישדרג, וכן פונט מתאים יותר
בשניה - את הפונט השמן הייתי מחליפה למשקל קל יותר, יש משקלי ביניים, ואחד מהם יתאים יותר.
להשתמש באותו פונט, אך במשקל קל/דק, לשורת המיצוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה