כללי מה אתם אומרים על זה?

• הוסף לסימניות
מה צריך לשפר כדי שיראה מצד אחד מכובד מצד שני לא יותר מידי כבד..
חשוב לי התגובה שלכם.

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    3.3 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הייתי מנסה בלי הפסים ואולי במקומם לשים קרניים במצב שילוב עדין. ואולי להוריד את המלבן מסביב לכותרת. יש לה מספיק נוכחות.

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב?

זה מה שהתכוונת?

קבצים מצורפים

• כריכה2.jpg
    KB 339.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
להחליף פונטים
וצבע יותר מתאים לרקע

• הוסף לסימניות
השני נראה יותר יפה אבל צריך לשנות את צבע הרקע נראה לי לכהה יותר, ואולי לגוון עם עיטור יפה שלא הכל יהיה כ"כ ישר וסימטרי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עזרה

אני לא כל כך מצליח למצוא צבעים תואמים

קבצים מצורפים

• כריכה2.jpg
    KB 334.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יותר טוב הפונטים,
אולי תנסה לשנות לרקע של הרקע של התמונה, או לפחות צבעים מהתמונה.

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה..

מה אתם אומרים עכשיו?

קבצים מצורפים

• כריכה2.jpg
    KB 378.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מתקדם יפה מאד!
תוריד את הקו מסביב לאותיות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המילה 'מבצע' קטנה מידי ביחס למשפט שתחתיו. כדאי להגדיל.

• הוסף לסימניות
הליטושים עושים לזה ממש טוב... אולי הייתי מוותרת על העיטורים ברקע.

דרך אגב, האם מותר להשתמש בתמונה הזאת ודומיה?

• הוסף לסימניות
אם זה לילדים, הייתי ממליצה לשים רקע חלק ומתחת לתמונה צלליות לבנות של כל מיני דברים שמאפיינים את המבצע כמו: מקל סבא, ילד, סל קניות ואפילו מכונית, אופנים וכו' בקומפוזיציה יפה ומתפרצת...

על סגנון טיפוגרפיה, חשבתי על סגנון כזה:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 11.7 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה