מה אתם אומרים על זה?

• הוסף לסימניות
מתכננת דירה לזוג שכבר גמר לחתן.
בדגש על תכנון נגיש.
מה אתם אומרים על אמבטיה כזו?
אמבטיה ישיבה עם דלת נפתחת.
יש המלצות?
נסיון ממי שכבר ניסה?
אין בעיות באיטום? בטיחות?

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    KB 456.7 · צפיות: 382
  • הוסף לסימניות
זה נראה כמו רעיון עיצובי, השאלה עם זה באמת מיועד לנכה? איפה ידיות התמיכה
למה לא תעשי מקלחת נכים לפי התקן
בה אפשר להתקלח לבד, ללא עזרה להגיע עם הכסא גלגלים עד למקלחת

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו רעיון עיצובי, השאלה עם זה באמת מיועד לנכה? איפה ידיות התמיכה
למה לא תעשי מקלחת נכים לפי התקן
בה אפשר להתקלח לבד, ללא עזרה להגיע עם הכסא גלגלים עד למקלחת

דיברתי איתם והם אמרו שכבר משתמשים בזה בבתי אבות.

הרעיון הוא לא רק עיצובי.
הענין הוא הנוחות והבטיחות למי שרוצה כן להתקלח באמבטיה ולא יכול לטפס מעליה.

מאיפה השגת את זה?
לאן הדלת הזו נפתחת??

זה מ: http://www.shony.co.il/
הדלת הבנתי שהיא נפתחת כלפי חוץ

• הוסף לסימניות
דיברתי איתם והם אמרו שכבר משתמשים בזה בבתי אבות.

הרעיון הוא לא רק עיצובי.
הענין הוא הנוחות והבטיחות למי שרוצה כן להתקלח באמבטיה ולא יכול לטפס מעליה.

זה מ: http://www.shony.co.il/
הדלת הבנתי שהיא נפתחת כלפי חוץ

וכי הדלת מאד הרמטית שלא נשפכים מים החוצה?

רבקי ישר כח! זה נקרא: "לצאת מהקופסא"

• הוסף לסימניות
אמבטיה עם דלת אכן שימושית בבתי אבות/ בבתים שהם יש גם נכה אך לא רוצים לוותר על האופציה של אמבטיה.
הדלת אטומה הרמטית ע"י אטמים מסיביים למניעת זליגת מים החוצה.
כמובן שצריך לרוקן את האמבטיה לפני פתיחת הדלת, אחרת תיהיה הצפה לא נעימה...

משום מה- לא קורץ לי להשתמש בזה סתם, יש לה מראה מגושם יחסית ואיזשהו סיכון תמידי שמים יצאו החוצה.
אבל זו דעתי האישית, אם מאד חשוב לזוג אמבטיה ולא רוצים להתפשר על מקלחון- זה אחלה פתרון

• הוסף לסימניות
מעניין אותי ללכת לאיזה בית אבות לראות אותה ולשמוע חוות דעת מהנסיון. והאם שווה את המחיר (כמה.....)
מי באה איתי?.....;)

• הוסף לסימניות
וכי הדלת מאד הרמטית שלא נשפכים מים החוצה?

רבקי ישר כח! זה נקרא: "לצאת מהקופסא"

תודה, אבל שוני כבר חשבו על זה לפני.
אנחנו אף פעם לא ממציאים את הגלגל:)

משום מה- לא קורץ לי להשתמש בזה סתם, יש לה מראה מגושם יחסית ואיזשהו סיכון תמידי שמים יצאו החוצה.
אבל זו דעתי האישית, אם מאד חשוב לזוג אמבטיה ולא רוצים להתפשר על מקלחון- זה אחלה פתרון

צודקת. זה באמת הרתיע אותי ברגע הראשון. לגבי המים אם זה לא בית עם ילדים שיחליטו לפרוץ את הדלת כשהמים בפנים (אופיני לקטן שלי. איכשהו תמיד אני מוצאת אותו בחדר אמבטיה מרוקן את המים שלא הספקתי לרוקן, במקומי. רק על הרצפה) אז לא חושבת שיש סיכון.
השאלה אם היא הרמטית לאורך שנים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה