מה אתם אומרים על זה

• הוסף לסימניות
לפני שקונים בגדול
האם זה דבר טוב ויכול לעבוד ביחד עם פוטושופ אילוס' ואינדזיין

קבצים מצורפים

• מפרט ESP.jpg
    1.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
סה"כ מחשב נחמד אם כי

אני הייתי מחליף ללוח GA-H67MA-UD2H-B3 של ג'יגבייט בתוספת קטנה אך תומך usb3 וגם ultra durable ועוד כל מיני חיבורים וקירור מסיבי של הצ'יפ'

גם הייתי לוקח דיסק קשיח דווקא של w.d בטכנולוגיה sata 3 שהיא העדכנית והלוח תומך בה ואם כבר אז 1000gb

את החברה של המארז איני מכיר כך שאיני יכול לומר לך אם היא טובה או לא.
במצב כזה של חוסר ידיעה הייתי לוקח חברה מוכרת כמו antec coolermaster וכדו'

בהצלחה.
אהד.

• הוסף לסימניות
ראית את זה, ואת זה?

יתכן ויהיה לך לעזר.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
קצת יקר אם אתה לוקח בחשבון שהם לא נותנים שום שירות.
צריך לבדוק את המפרט של הלוח שיש לו 4 חריצי זיכרון ו usb3
רצוי היום 8 גיגה המחירים ברצפה
לא משנה בכלל (לדעתי) החברה של הדיסק (כל עוד זה לא ssd) גם לא משנה בכלל אם זה sata2 או sata3 בגלל שגם דיסק רגיל לא יכול למצות אפילו חצי מהתעבורה של sata2, הדיסקים היחידים שיהנו מ sata3 שזה ה ssd של אינטל החדשים סידרה 510 וסידרה c300 של crucial כל אחד מהם עולה לפחות פי 8 מדיסק רגיל.
ספק ומארז , חוץ מהעניין של יופי וכו', אם הספק הוא מחברה נורמלית וידועה כמו hec ומעלה , מספיק שיהיה 400 וואט וזהוא. מחשב עם מפרט כמו שציינת בקושי מגיע במקס של 250 וואט, אבל שיהיה.

• הוסף לסימניות
בקשר לדיסק קשיח

אתה צודק שבעיקרון לא יעזור sata 3 אך למה לקחת 2 אם 3 באותו מחיר.
ובקשר לחברת הדיסק קשיח אני חושב שזה כן משנה איזה חברה יש חברות עם יותר תקלות ויש עם פחות ו wd דיי הוכיחו אתצ עצמם.

אהד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה