(אני לא בוגר הקורס, אבל מכיר לא מעט בוגרים) - הקורס טוב, חסרים בו דברים (לפי מה שאמרו לי) כמו למשל איך לעמד סידור (לפחות ברמה בינונית, לא מצפים שתהיה כמו @גרפיקנער או @עמירם יוסף ), איך לעבוד ביעילות עם זרמים ופורמטים ברב טקסט.לבוגרי הקורס של פרוג
אשמח לשמוע על חוויתכם בלימוד הקורס.
וכמובן על למעשה האם אפשר להכניס מזה?
או שהשוק עמוס מידי?
אני גם הייתי בקורס הזה אם כי לפי כעשור וממש נהניתי וב"ה מתפרנסים...וכן, השוק מוצף מאוד. אבל, ויש אבל -
א. לפני עשור.אני גם הייתי בקורס הזה אם כי לפי כעשור וממש נהניתי וב"ה מתפרנסים...
רק דבר אחד לא לשכוח שיש אחד למעלה שנותן לכל אחד.....
מה שלומדים זה בגדר ההשתדלות
אני בוגר הקורס!(אני לא בוגר הקורס, אבל מכיר לא מעט בוגרים) - הקורס טוב, חסרים בו דברים (לפי מה שאמרו לי) כמו למשל איך לעמד סידור (לפחות ברמה בינונית, לא מצפים שתהיה כמו @גרפיקנער או @עמירם יוסף ), איך לעבוד ביעילות עם זרמים ופורמטים ברב טקסט.
וכן, השוק מוצף מאוד. אבל, ויש אבל -
ממליץ בכל פה.לבוגרי הקורס של פרוג
אשמח לשמוע על חוויתכם בלימוד הקורס.
תמיד יהיה מקום לעוד מעמדים מוכשרים.וכמובן על למעשה האם אפשר להכניס מזה?
או שהשוק עמוס מידי?
רק דבר אחד לא לשכוח שיש אחד למעלה שנותן לכל אחד.....
מה שלומדים זה בגדר ההשתדלות
לא בדקתי בתחומים אחרים אבל-השוק מוצף מאוד.
זה חידוש בשבילי.....בפרט אחרי שר' שמואל ברגר התחיל למסור את השיעורים באינדיזיין.
זה באמת חדש....זה חידוש בשבילי.....
גם זה אפשר ללמודהשירות, והמאור פנים, היחס והדיוק וכו'
כל זה לא לומדים בקורס
זה צריך להיות "מובנה"
זה לא מדוייק...זה באמת חדש....
אכןגם זה אפשר ללמוד
כשנולדנו גם ללכת לא ידענו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים