מה אתם אומרים על forever?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מידע על המוצרים - האם הם באמת כל כך טובים?;)...

• הוסף לסימניות
מעולים!!אפשר לכתוב בגוגל פוראוור מוצרים..וכו'..ולראות כבר לבד עד כמה הם טובים..(מנסיון..)

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין/מעוניינת למכור את המוצרים הנ"ל באזור מגוריה..יכולה לפנות אלי.
בהצלחה..

• הוסף לסימניות
דברים בטוחים:
1. יש להם נציגת מכירות בכל חצי רחוב שתשבח היסטרית את המוצרים...
2. המוצרים יקרים להחריד
3. אלוורה זהו צמח מעולה בסגולותיו
4. אין אפשרות אמיתית להשוות בין מוצריהם למשחת אלוורה סטנדרטית שנמכרת בכל חנות ב20 ש"ח

אני בזמנו רכשתי את המוצרים כי אמרו לי שזה עוזר בהעלמת צלקות
אבל לא דובים ולא יער.
לגבי הרגעת פצעים ועקיצות- אכן מרגיע, (במשחה, הספריי יוצר צריבה במגע עם פצע פתוח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;605598:
לגבי הרגעת פצעים ועקיצות- אכן מרגיע, (במשחה, הספריי יוצר צריבה במגע עם פצע פתוח)

גם ג'ל אלוורה ב-17 ש"ח מרגיע...

• הוסף לסימניות
כמו בכל חברה יש מוצרים טובים ומוצרים פחות..אבל יש דברים שמוכיחים את עצמם..והכל תלוי בכמות השימוש בזמן ועוד...יש מלא מוצרים..זה לא ג'ל אלוורה וזהו..יש מעל 200 מוצרים..והם באמת שווים..כי אני משתמשת בהם..ורואה תוצאות ב"ה..

• הוסף לסימניות
לאור כמה נסיונות עם שלי אם המוצרים שלהם:

אכן יש מוצרים שלא כ"כ "עובדים"
אבל האחרים מעולים!

התרסיס אכן שורף שניה, אבל מרגיע מאוד ומאחה במהירות.
סיפור שחוויתי:
לבת שלי היה מחלת הפה - שלא תדעו...
זה תהליך שאמור לקחת מינימום שבוע - שבועיים עד שהפצעים נעלמים
מישהי הציעה לי את התרסיס
ואחרי כמה פעמים של ריסוס בפה - הייתה הטבה משמעותית
ואחרי יומיים הפצעים נעלמו!!!
הרופא לא האמין!

נ.ב. אין לי מניות אצלם...

• הוסף לסימניות
אחד מחוקי החברה:
אם לא מרוצים מקבלים את הכסף חזרה
ואין הרבה כאלו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה