כללי מה אתם אומרים על.....

• הוסף לסימניות
אני גרפיקיאית ומבצעת עבודות פרטיות,
הציעו לי מבית דפוס לעבוד מולם,
ומשלמים לפי כל עבודה.
הם רוצים שאני ישים את הלוגו שלהם, ולא את שלי.
מה באמת אמור להיות?

• הוסף לסימניות
הם לא מסכימים שתכניסי גם את השם שלך, לפחות בצד (אפילו בלי לוגו)?
אם לא, לדעתי זה תלוי בכמות העבודה ובשכר שתקבלי על העבודות שלהם. תחשבי אם זה משתלם (אם הציפור האחת מספיק שמנה, אולי היא עדיפה מכמה ציפורים רזות על העץ..)

• הוסף לסימניות
העבודה היא די שוטפת, יומיומי.
והשכר זה מה שאני קובעת לכל עבודה.

• הוסף לסימניות
אם הם לא מגבילים אותך להמשיך בעבודות פרטיות משלך, אז למה לא?
בעיתונות תמיד רואים של של חברה שהפיקה את הפרסומת, ואני מאמינה שלא אדם אחד יושב על זה.

• הוסף לסימניות
כל עסק רוצה שהשם שלו יופיע על העבודות גם אנחנו שמביאים לתגבור גרפיקאיות דורשים שהשם שלנו יופיע על העבודות ולא השם של הגרפיקאית בין אם הם עובדות מהבית ובין מהעסק עצמו...
למעט מקרה של גרפיקאית שלא הסכימה לשים את שם העסק על עבודה שהיא עשתה ולא המשכנו להעסיק אותה יותר כולם הסכימו ...ככה זה עובד
את.צריכה להחליט אם מתאים לך או לא ...

• הוסף לסימניות
מקובל לחלוטין, זה עסקה לנותן שירות, שמתשמש בכם כפרילאנס.
אם זה משתלם לכם כלכלית. בבקשה. וגם תבררו מראש למי שייך העבודה. כי כפרילאנס העבודה שייכת לכם. והרבה נותני שירות רוצים גם את הבעלות על החומר.
תסדרו את כל הדברים האלה מראש כדי שלא יהיה תקלות בהמשך...

• הוסף לסימניות
לי יש שאלה אחרת...
מענין לענין באותו ענין... ;)
מה עושים אם הלקוח (במקרה זה חברה ולא אדם פרטי) לאחר שהגיעה אליו המודעה, פשוט מחק את הלוגו שלי מהצד ע"י מלבן לבן..... התחשק לו שיחשבו שהגרפיקאית של החברה עשתה את המודעה... (מדובר במודעה מושקעת מאד)
בפרט שהשקעתי בה יותר מהרגיל כי בניתי על הפרסום שמגיע בעקבות התפוצה שלה...
מה עושים אז?! מה הזכויות שלי? :confused::confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה