כללי מה אתם אומרים ?

• הוסף לסימניות
לא רואה כלום!
אך אני שמה לב שהשם הוא"לוגו" אין לוגו שערכו יורד מ250 ש"ח.(ומעלה-לפי רמת העבודה)

• הוסף לסימניות
אני תמיד אומר ללקוחות שלוגו עולה ממאתיים דולר ומעלה
לכן אני גם לא עושה הרבה לוגואים
כך גם לכריכת ספר המחיר הוא כנ"ל ומעלה

• הוסף לסימניות
תמחור הלוגואים דלקמן?

קבצים מצורפים

• לוגו.pdf
    KB 421.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
משה - לוגו נחמד, הייתי מצפה ש"חיה" יקבל איזשהו ביטוי גרפי בהיותו עיקר הלוגו.
תמחור? בין 200-300 ש"ח

• הוסף לסימניות
אליעזר - הייתי הולך על משהו בסגנון הזה, ומוותר על הע' של השרוכים

קבצים מצורפים

• מנעלים.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;316238:
משה - לוגו נחמד, הייתי מצפה ש"חיה" יקבל איזשהו ביטוי גרפי בהיותו עיקר הלוגו.
תמחור? בין 200-300 ש"ח
לא לתגובה כזאת חיכתי בקשתי הרבה יותר
זה ממש לא מתאים עם מה שכותבים כל הזמן בדיון על התמחור ועל איגוד הגרפיקאים

• הוסף לסימניות
אינני יודע מה כתבו בדיון על התמחור ואיגוד הגרפיקאים. אינני פה על מנת לענות לבקשות בנושא. ככל הזכור לי לא השתתפתי באשכול המדובר, ולא התחייבתי לתת דו"ח מקצועי של תמחור. אם לא מתאים - אתה מוזמן להתעלם מתגובתי.
בברכה,

• הוסף לסימניות
משה, ראיתי את הלוגו והפרסום בעיתון, ממש אהבתי את המודעה הזו מהרגע שראיתי אותה, גם העיצוב וגם הלוגו. בהצלחה!
לגבי תמחור? 150$ על הלוגו. או שתעשה כבר עיסקה על כל הפרסום והלוגו יחד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה