כללי מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"וד - זה עוד לא גמור בלי ישורים מדויקים וכ' - אבל אני רוצה קצת לשמוע עוד דעות...חוץ משל הלקוח... :)

קבצים מצורפים

• back.jpg
    KB 69.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מודעה בהחלט לוהטת.... :)

• הוסף לסימניות
הרקע יפה וסה"כ המודעה בולטת, אבל כדי למכור חברת גז צריך לשדר אמינות ומה שיש כאן נראה קצת פיראטי.
לגבי התוכן: חברת הגז שלי היא אמישראגז, לא משכנע אותי שיספרו לי שאיזו חברת גז עלומה היא חברת הגז שלי. צריך למצוא הגדרה אחרת.
שם החברה מעוז הגז צריך להיות בגדול, וההגדרה שלה בקטן.
לא צריך לכתוב פעמיים מבצע חם, ואפשר להסתפק במחירים לוהטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;475424:
הרקע יפה וסה"כ המודעה בולטת, אבל כדי למכור חברת גז צריך לשדר אמינות ומה שיש כאן נראה קצת פיראטי.
לגבי התוכן: חברת הגז שלי היא אמישראגז, לא משכנע אותי שיספרו לי שאיזו חברת גז עלומה היא חברת הגז שלי. צריך למצוא הגדרה אחרת.
שם החברה מעוז הגז צריך להיות בגדול, וההגדרה שלה בקטן.
לא צריך לכתוב פעמיים מבצע חם, ואפשר להסתפק במחירים לוהטים.
איך היית מציע לי לשדר אמינות ולא פירטיות?

• הוסף לסימניות
אמנם העיצוב צבעוני ומלהיב, אבל נכון העירו שהוא חוטא למטרה בכך שהוא לא מציג תדמית רצינית ומקצועית.
על מנת להשיג מראה יותר רציני ומיושב, אני מציע לשקול את השיפורים הבאים:
* להשתמש בפחות אפקטים, פחות בלגן בעיניים... (לא כל אות בדף חייבת להעלות אדים ולרתוח מחום.)
* לשקול רקע לבן
* להכניס מעט טקסט אינפורמטיבי מסודר ומאורגן בפונט סולידי וקטן שמשדר מקצועיות.
* להכניס לוגו!

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שזו לא חברה פיראטית?

• הוסף לסימניות
פלאפון במודעה של גז? - בטוח פיראטי, במיוחד שפריאל משווק אותה...
:)
אם כך, אולי תלך עם זה עד הסוף לכאלו שאוהבים פיראטי וזול?

• הוסף לסימניות
אני מצרף פרונט ובק - קיבלתי חלק מההערות וגם הלקוח קבע חלק - מה אתם אומרים?

מה אומרים?

קבצים מצורפים

• back.jpg
    KB 69.1 · צפיות: 8
  • flayer.jpg
    KB 56.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;475525:
פלאפון במודעה של גז? - בטוח פיראטי, במיוחד שפריאל משווק אותה...
:)
אם כך, אולי תלך עם זה עד הסוף לכאלו שאוהבים פיראטי וזול?
מכיר את פריאל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה