כללי מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
האם להעדיף גודל של כרטיס ביקור שנכנס לכל כיס (מיועד לאמר לפני הופעה)
או לעשות פורמט יותר גדול ויותר קריא?
(האותיות בגודל 10pt)

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר בגודל של כרטיס ביקור.
הפונט לטעמי לא יפה. וגם איזה עיטור עדין למטה לא יזיק נראה לי
ולהוריד טיפה את הטקסט מלמעלה יותר למטה, זה מתחבר לכותרת.
וגם אין בס"ד.
בכללי רעיון יפה

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר בגודל של כרטיס ביקור.
הפונט לטעמי לא יפה. וגם איזה עיטור עדין למטה לא יזיק נראה לי
ולהוריד טיפה את הטקסט מלמעלה יותר למטה, זה מתחבר לכותרת.
וגם אין בס"ד.
בכללי רעיון יפה

• הוסף לסימניות
אני מוגבלת עם הבליד של ה5 מ"מ כך שאין לי יכולת להוסיף כלום. אולי טיפה למטה.

יש המלצה על פונט מתאים אחר?

• הוסף לסימניות
אני מוגבלת עם הבליד של ה5 מ"מ כך שאין לי יכולת להוסיף כלום. אולי טיפה למטה.

יש המלצה על פונט מתאים אחר?

• הוסף לסימניות
?... (קפוץ... קפוץ... עוד תגובות בבקשה)

• הוסף לסימניות
לדעתי תנסי רקע אחר, הטקסט מעליו והוא לא נראה מספיק טוב. יצא שגם הוילון וגם הטקסט נפסד, רקע חלק יותר תחת הטקסט יעשה לו רק טוב. נסי לבדק אופציה של דוגמא רק בחלק העליון, או להדפיס דו"צ ובצד השני לתת ויזואל של הופעה.
מבחינת הטקסט, לפעמים עדיף להוריד מס' לטקסט, אבל לגרום לו להיות יותר נעים בעין
רווח קטן בין פסקאות, נסי בלי הכניסות בתחילת פסקה, ואות ראשונה בולד ואולי בצבע צהבהב

• הוסף לסימניות
יותר טוב?
(מבחינת טקסט וקריאות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה