כללי מה אתם אומרים?

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מהמם!!!
ניסיתי להבין מה מפריע לי בדולפין וסוף סוף הבנתי, כל האובייקטים הם פחות או יותר בפרופורציה לגודלם המקורי, רק הדולפין הוקטן באחוזים גדולים הרבה יותר וזה נותן תחושה פחות אמיתית.
אולי כדאי לשים איזה דג אחר...

• הוסף לסימניות
נכון!!
זה מה שגם לי הפריע...
אבל דג אחר לא יתן תחושה של אקווריום? (אני לא רוצה שזו תהיה התחושה... רציתי דווקא ים)

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;584992:
נכון!!
זה מה שגם לי הפריע...
אבל דג אחר לא יתן תחושה של אקווריום? (אני לא רוצה שזו תהיה התחושה... רציתי דווקא ים)

אולי אוניית מפרש שוקעת :rolleyes:

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• kos1.jpg
    1.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מקסים מקסים!!
רק שים לב שעכשיו יש לך קו שמדגיש את 2 החלקים במים. הראשון היה מוצלח יותר. לעומת זאת כאן הדג נמצא בתנוחה מעולה עם השפריץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;585120:
מקסים מקסים!!
רק שים לב שעכשיו יש לך קו שמדגיש את 2 החלקים במים. הראשון היה מוצלח יותר. לעומת זאת כאן הדג נמצא בתנוחה מעולה עם השפריץ.

זה ככה במקור- הפס הנ"ל...

צפה בקובץ המצורף 94415

אבל אם תגידו לי לשנות בכל זאת- אשנה...

• הוסף לסימניות
זה לא מה שנגיד זה מה שנכון ומוצלח יותר!!
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
הרעיון יפהיפה
וכמובן שהאדמה הרבה יותר אמירה מחול!!
אבל התמונה החדשה של המים ניראת יותר מידי מודבקת בכוס
לעומתה הקודמת השתלבה באפן טבעי!!

• הוסף לסימניות
לאחר תיקון נוסף-

תודה רבה לכולם!!
תודה מיוחדת גם למיכל (המזכירה בפרוג) שנענתה בסבלנות לכל ההקפצות שלי לחוו"דה...)

איך המים נראים עכשיו?

צפה בקובץ המצורף 94430

יש עוד מה לשפר?

קבצים מצורפים

• kos1.jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אורית זה נראה יופי, ואל תשני יותר כי אין לזה סוף...
(אולי רק להוסיף אלמוגים, צוללת, ספינה שטבעה לפני 200 שנה וצוללן עם שנורקל, אה ואם אפשר גם איזה צונמי קטן...סת---ם, סת----ם... :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה