מה אתם הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
פתחתי עכשיו חב' בורקס קפוא של חברה ידועה
ו..... חשכו עיני, שערה נמשכת מאחד הבורקסים, ממש תקועה בתוכו.

זה ממש דוחה!!!

מיותר לציין שויתרתי על כל החבילה ואין מצב שאשתמש בה עכשיו....

מה אני אמורה לעשות??? :confused:
להתקשר להתלונן?
איך עושים את זה? בחיים לא התקשרתי להתלונן - אני ממש לא מאלה...
אבל אולי זה הפיתרון?

בקיצור, יש לכם עצה בשבילי?

• הוסף לסימניות
זה הפיתרון
הרי לא אכלת את המוצר בגלל זה, זכותך לקבל מוצר חילופי.
(אני כלל לא תומך בתלונות על כל שטות, אבל אם התלונה מוצדקת, אז היא מוצדקת)

• הוסף לסימניות
שמרי את המוצר למקרה שתתבקשי.
כמו כן - יתכן שיבקשו ממך קוד יצור וכדו'.

אגב, במקרה של תלונה מוצדקת - זה עשוי להיות שווה. (לכל הפחות מוצר חילופי, וכל המרבה...)
נסי.
יש איזשהו טלפון על האריזה? התקשרי אליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1122974:
זה הפיתרון
הרי לא אכלת את המוצר בגלל זה, זכותך לקבל מוצר חילופי.
(אני כלל לא תומך בתלונות על כל שטות, אבל אם התלונה מוצדקת, אז היא מוצדקת)

גם אני לא תומכת בתלונות ועדיין לא יצא לי להתלונן אף פעם.
אבל תמיד יש פעם ראשונה.. :)

תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
מהטלפון האחד שתעשי למוקד השירות שלהם לא תפסידי,
יש חברות שנותנות ומפצות יפה, שווה את דקת השיחה הזו..

• הוסף לסימניות
בימינו אי אפשר לדרוש מהלקוח לשמור את החבילה.... וגם לא לשלוח אותה חזרה על חשבונו...
אפשר לצלם את הפגם + האריזה כדי שיהיה לך את כל הפרטים כולל קוד יצור וכו'.
יש חברות שאפשר לפנות אליהם גם דרך האינטרנט.

• הוסף לסימניות
תתלונני, מפעלים גדולים ממתינים לתלונות שלך!!

מפעלי מזון גדולים משקיעים הון בבקרת איכות המוצר, תקלה של הימצאות גוף זר במזון זה א' - ב' של תנאי ייצור מבוקרים ונאותים.

כאשר תתני להם את קוד/תאריך הייצור הדבר מקל עליהם לבדוק את מקור התקלה.

אם על הדרך את מקבלת גם פיצוי נאה, 2 הצדדים יוצאים מרוצים.

לעומת זאת מפעל קטן שבקרת איכות זה החלק הזניח בהליך הייצור שלו, ישלח לך חבילה בורקס בתוספת ג'חנון, ויזרוק את התלונה שלך לפח, לפחות לא הפסדת כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1123397:
בשום מפעל היום גם אם הוא גדול היא לא תקבל פיצוי שהוא יותר מערך המוצר התקול.מניסיון.

לא נכון.
לפני כחודשיים התלוננתי במפעל מסויים על תרכיז שלהם שהיה צמיג ולא נוזלי. הם פיצו אותנו ב - 2 תרכיזים אחרים ובנוסף בעוד שני מוצרים של המפעל שלהם. (אכן, לא מדובר במשהו מאוד רציני, אבל זה בהחלט יותר משווי המוצר עליו התלוננו) - מה שכן, אחד המוצרים הנוספים אינו עומד בקריטריונים של ההכשר המקובל עלינו. אז (לתדהמת הקופאי) ויתרנו עליו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1123397:
בשום מפעל היום גם אם הוא גדול היא לא תקבל פיצוי שהוא יותר מערך המוצר התקול.מניסיון.

לא מדויק בכלל.
בד"כ מכפילים מרבעים ואפילו יותר משווי המוצר.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
לי היה לפני כחצי שנה שערה בחב' שוקולד קליק.:eek:

התקשרתי להתלונן ושלחתי להם תמונה של המוצר,
קיבלתי זיכוי על פריטים שווי ערך לכ- 70 ש"ח.
אז היה שווה את דקת השיחה....

• הוסף לסימניות
קונכיה בשימורי אפונה

מצאתי היום קונכיה (לא של ברלה גינה אלא נראה יותר כמו קונכיה של הים) בתוך קופסת שימורים של אפונה...:confused:

הילדים דווקא התמוגגו:D

לא נראה לי שלהתלונן יעזור במצב זה שכן אצלי כתוב שיש לברור וזה מה שעשיתי (אחרת עוד היינו פוגשים את זה בצלחת)

• הוסף לסימניות
בתנובה הכי משתלם להתלונן...

• הוסף לסימניות
אני חושב תשתפקידנו כצרכנים נבונים להתלונן כדי לגרום לחברות לשמור על תנאים נורמליים. כשאני מתקשרת לא קופסת הגבינה שאקבל עומדת מול עיני, כי זה לא מה שיגרום להתקשר, אבל ההרגשה הזו שיש קצת זלזול צריכה לעודד אותנו להתלונן שוב ושוב אם יש סיבות כדי שיבינו שאנחנו לא קונים בכל מחיר.

אגב, שמעתי שתנובה ליד חלק משמות המתקשרים מופיעה האות נ' (נודניק) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1123662:
בתנובה הכי משתלם להתלונן...

מה פתאום.... אוסם :)
מנסיון מגעיל (עובש בחבילת ביסלי :eek:)

• הוסף לסימניות
סיפור ששמעתי פעם, וגרם לי לחשוב פעמים לפני שאני מתלונן.
ידידי היה נוהג להתלונן בחברות מכל הסוגים, על תקלות ופגמים מכל המינים, החל מג'וקים וכלה באריזות שאינן סגורות כראוי, כיתוב שנמחק ושאריות אבק.
הוא היה נוהג לערוך את הקניות שלו במרכול הגדול במרכז העיר. אישתו לא הבינה מדוע הוא היה מתעכב כל כך בקניה פשוטה של גזר, שקדי מרק, סוכר, מרמלדה וקינמון.
הוא היה מהלך בסופר כמשחר לטרף, עיניו הקטנות לטשו את המדפים העמוסים, בוחנות את חלקן התחתון של אריזות המזון, את המכסים והשקיות. הוא היה מיומן במלאכתו, מוצרים פגומים היו קורצים אליו מן המדפים הגבוהים, והוא היה מטפס בעקבותיהם על סולמות, נתלה על מוטות ברזל, מתמרן אריזת בלאי בעזרת מקל מטאטא בין חבילות זכות וטהורות, עד שסוף סוף תנחת לידו ברעש החבילה שלה ייחל.
בבית אשתו תרצה לבשל את הגזר, להכין את המרק. הוא יתפוס את מקומו ליד הטלפון, אצבעותיו מחייגות במרץ. הוא לא זקוק למספרים שע"ג החבילות, הוא מכיר כבר את כולם בעל פה, הוא גם יודע באיזה חברה מסננים את השיחות שלו, ולשם כך הוא מחליף מדי פעם את המספר.
הערב, המתין לו מכתב בתיבת הדואר. הסמל העגול של חברת נטע-פוד התנוסס עליו. הוא גיחך לעצמו בלחש, מהרהר בשוברים לרכישת המוצרים של נטע- פוד. הם אף פעם לא היו קמצנים מדי..
ידו האחת מחייגת אחת שמונה מאות ומשהו, ידו השניה פותחת את המעטפה בהיסח הדעת, לא היה שם שובר. מרוב הלם הוא טרק את הטלפון בדיוק כשנציגת השירות עמדה לענות לו.
היה זה מכתב בכתב יד מהודר, עט ציפורן כחול, חתימה מסולסלת, לוגו מוזהב.
"לכבוד ידידי הנכבד" אמרה הכותרת, "אנו רואים בחיוב את המעורבות שלך בתהליכי האיכות של החברה..."
הוא בלע את המילים החמות בלי להכוות בלשונו, שהייתה משורבבת בציפייה.
"...הינך מוזמן לסיור בחברה, הכולל פגישה אישית עם המנכ"ל ועוד בכירים"
על החתום: המנכ"ל.
הוא שרק בהתפעלות ורץ להראות את המכתב לאשתו, זה לא עוד מכתב, זה מכתב מבן אדם ששווה כמה מליונים טובים. אחר כך הוא רץ לסמן את התאריך בלוח השנה, והתחיל למנות את הימים שנותרו לו, בברכה.
בידים רטובות מזיעה של התרגשות הוא העביר כרטיס V.I.P. בחריץ שלצד המעלית האישית של המנכ"ל. הנסיעה הייתה מהירה והוא חיש נפלט אל אחד המשרדים הנוצצים ביותר שאי פעם נבנו.
מנכ"ל החברה קיבל אותו בחמימות, ולא חדל ללחוץ את ידו בהתרגשות, אחר כך הוא לקח אותו לסיור בין המחלקות השונות של החברה, ממחלקת הפיתוח, דרך מחלקות השיווק והייצור, עד שהגיעו למחלקת האיכות.
כאן הצטרפו אליו שני אנשים, אנשים פשוטים ויעילים, שהסבירו לו בפרוטרוט על כל התהליכים שעוברים המוצרים בדרך לאישורם במחלקה, איזה סוגי מדגמים, על פי אלו הסתברויות וכדומה.
כשתם הסיור הם חזרו לחדר המנכ"ל.
המנכ"ל ביקש מידידי לשבת על הכיסא, ואמר לו.
"ידידי, הרבה זמן אנו נתקלים בתלונות מאנשים, שעוסקים באיכות המוצרים שלנו, חלקן מוצדקות וחלקן אינן מוצדקות. אך מעולם לא פגשנו בן אדם שמצליח לעלות על כל כך הרבה פגמים, ביעילות כל כך גבוהה.
שקלנו, והבנו שלהחזיק מנהל איכות, שבסוף החודש אמור להביא אוכל הביתה, ולצורך כך אנו נותנים לו משכורת, זה מיותר. אתה עושה את כל העבודה, וביעילות גבוהה.
הנה שלשום, קיבלנו ממך טלפון ובו הודעת לנו, כי באריזות הקפה שלנו חסרים שני גרמים שלמים, ולפחות בשתי אריזות, תגיד לי אתה, איזה מנהל איכות היה מבחין בזה?
כל מה שאמרתי, תקף גם לגבי מפקח האיכות, גם הוא הולך הביתה.
ומה שנשאר לנו, זה לומר לך תודה על שהסבת את תשומת ליבנו. ומה שנשאר לך זה ללכת אליהם ולמסור להם את מכתבי הפיטורין שהכנתי עבורם, הנה, קח.."
ידידי משך את ידו אחורנית, פניו לבשו ארשת של זעזוע.
"לא התכוונתי שתפטרו אותם..." מלמל בשפתים יבשות, "לא הייתה לי שום כוונה כזאת", חזר על דבריו באופן שונה, אצבעותיו נמחצות בין הכיסא ובין ירכיו.
"לא התכוונת", חזר המנכ"ל, "אז קח שובר מתנה לארבעה מוצרי נטע-פוד, וחזור בבקשה לביתך"
ידידי הותיר את השוברים על השולחן, ופנה לעבר מחלקת האיכות, שם הוא כבר מצא את מנהלי המחלקה והתנצל בפניהם.
בדרך הביתה הוא עבר בסופר מרקט השכונתי, הפעם הקנייה ארכה לו דקות ספורות, והוא חזר הביתה עם הרבה יותר מאשר שובר לקנית מוצרים, הוא קיבל שיעור קטן בקניית מוסרים.

• הוסף לסימניות
סיפורי 'קקטוס' בע"מ או סיפור שהיה?
או שהיה יכול להיות?

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1123728:
סיפורי 'קקטוס' בע"מ או סיפור שהיה?
או שהיה יכול להיות?

:)
הכתיבה שלי, הרעיון לא שלי, קראתי אותו באיזה שהוא מקום, לא זוכר איפה.

• הוסף לסימניות
אז כמו שכבר כתבנו- הכוונה צריכה להיות טובה ואז אין סיבה שיגרם נזק. הרי אם אותו מנהל בקרת איכות אינו עושה את עבודתו נאמנה אז שילך הביתה או ישפר את עבודתו. וכמובן שאין מי שעושה את מה שתואר בקטע, זו סתם הקצנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1123744:
אז כמו שכבר כתבנו- הכוונה צריכה להיות טובה ואז אין סיבה שיגרם נזק. הרי אם אותו מנהל בקרת איכות אינו עושה את עבודתו נאמנה אז שילך הביתה או ישפר את עבודתו. וכמובן שאין מי שעושה את מה שתואר בקטע, זו סתם הקצנה.
הכוונה הייתה להקצין.
וד"א בין כל היצורים שזכיתי להכיר במהלך השנים, אחד מהם היה תאום של הדמות שתיארתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה