כללי מה אתם חושבים?

• הוסף לסימניות
לאיזה עסק הייתם משייכים את הלוגו הזה?

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 8.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מפעל הפיס ;)
ואל תגידו שזה לא מזכיר.........

• הוסף לסימניות
דפדפן חדש

• הוסף לסימניות
משו שמתחיל באות G...

• הוסף לסימניות
בעייני זה מסמל עסק שיהיה בו הלוך חזור כגון משלוחים הסעות העברות וכו'
וגם מזכיר לי מאד את הלוגו של פייס...

• הוסף לסימניות
עסק למיץ פטל :)

• הוסף לסימניות
גם לי עלה "מיחזור"

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים והעונות...

ועכשיו שאלה:
אם לחלק נכבד זה הזכיר משלוחים, (וזו אכן הכוונה אגב)
האם זה לא אומר שהלוגו פשוט מדי?
או שלהפך, אם הבינו כך, סימן שהמסר ברור?
ואולי בגלל שזה מזכיר מפעל הפיס או כל משהו אחר זה שוב לא טוב? או לא בהכרח?
האם לוגו לא צריך להיות קצת יותר מתוכחם?

שאלות שמנקרות לי בראש....

• הוסף לסימניות
לי זה הזכיר מייד מפעל הפיס וגם לעוד כמה. זה קצת נראה חיקוי אפילו שלא הייתה כוונה.
אפשר לנסות לשנע את החיצים בכיוון אחר, לא במעגל, כדי לתת את תחושת המשלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה