התייעצות מה אתם מביאים לגננות לפורים?

• הוסף לסימניות
חשבתי על עוגת הבית בקבוק יין וכלי יפה..פשוט ויפה​

• הוסף לסימניות
אצלינו ב"ה אוספים ומביאים גיפט קארד.
בשנים שלא אספו באמת הסתבכתי יותר...
הבאתי פעם קופסאת זכוכית עם מכסה ואקום שמתאים גם לאפייה בתנור וגם להגשה לשולחן וגם לאיחסון במקרר..
אמרה לי שזה מאד שימושי לה.

נראלי קניתי באייס.
מחיר- תלוי בגודל..

• הוסף לסימניות
מעבר לכסף שאוספים- אני מביאה ספר מתכונים של קינוחים מתוקים + שוקולדים ונסגנן משהו בסגנון של ברכה מתוקה,
פעם הבאתי סט מגבות קטנות
או בלינצס חלבייים מעוצבים יפה עם אייס קפה

• הוסף לסימניות
זה לא משנה מה, אני כבר לא גננת, אבל כשהייתי גננת קיבלתי מתנות שימושיות למטבח/לבית וכו וזה פשוט עושה המון,
הרבה פעמים הגיפטכארדים נתקעים שנים בארנק למי שלא כוכבת שופינג...

• הוסף לסימניות
שתפו ותנו רעיונות
תודה
מה מה מביאים?
תאמין לי שהם יקבלו כל מה שתביא לא משנה מה יש להם בארונות...
וגם ברור אם תביא משהו שווה הם ישמחו, כיד הדמיון עלינו

• הוסף לסימניות
כמובן שיקחו וישימו בארונות שלהם ולא ישתמשו......
או שיזרקו לפח

• הוסף לסימניות
כגננת אחת המתנות שהכי אהבתי
זה היה הגדה של וקסברגר
ושנה אח’’כ מגילת אסתר בעיניי מתנה ממש מוצלחת

• הוסף לסימניות
כמובן שיקחו וישימו בארונות שלהם ולא ישתמשו......
או שיזרקו לפח
לא חושבת שאם את נותנת מתנה שוה בעין יפה יזרקו אותה לפח, אבל אם את נותנת מתנה בפרצוף חמוץ או בצורה לא נעימה, יש מצב שהגננת תעדיף לא להנות ממנה בעצמה, או שהיא תעביר הלאה, או שתשאיר בגן, אבל גם אם תתני משהו קטן אבל מכל הלב, זה ייחשב יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה