כללי מה אתם מבינים? מאסטר פיס

• הוסף לסימניות
מרשים
כדאי מאד לצרף תמונה או שתיים באופן ברור להתרשמות
זהו מוצר ויזואלי ייחודי ולא מוצר מדף

• הוסף לסימניות
יפה מאד. לא מספיק מודגש הקטע הוויזואלי, התמונה על הקיר, במודעה.
הייתי צריכה לחפש אותו מתחת לשלט המודיע על פתיחה ובין הספות...
אולי אפשר שהוא ימוקם למעלה, בלי כל הרק של החדר.
ושמתחת ללוגו לא תהיה תמונה, מאד מפריע לקריאות הלוגו.

• הוסף לסימניות
תודה, זה מה שהתלבטתי, האם מספיק ברור מזה....
_(עדיין אני רוצה שהם ישארו מסוקרנים ויבואו לראת, אבל כיוון שיהיה....)
קיבלתי את הערות אנסה לשנות

• הוסף לסימניות
איך עכשיו? יותר ברור?
על העיצוב יחוו דעה המבינים.

לגבי הניסוח יש כמה תיקונים -
מי זה ה'וישמחו'?
ב'יפסיקו' יש י' מיותרת (כתוב יפסיקיו)

לדעתי בכלל אפשר להוריד את כל המלל של וישמחו ולא יפסיקו להתרגש.
(התמונות מדהימות, אנחנו עוברים כל פעם ליד שערי רווחה ומציצים לדוכן, אבל 'לא יפסיקו להתרגש' זה ביטוי מדי סופרלטיבי).

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המפורטת, קיבלתי לתשומת ליבי - אשנה.
אשמח אם תוכלי לעזור לי בניסוח- במקום מה שלא, מה כן....

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המפורטת, קיבלתי לתשומת ליבי - אשנה.
אשמח אם תוכלי לעזור לי בניסוח- במקום מה שלא, מה כן....

כתבתי לך, להוריד את חמש המילים המיותרות.
לדעתי - זהו.

(בדוכן יש עוד המון דוגמאות, חלק מהן יותר מעניינות! אי אפשר שהן יופיעו גם איפשהו?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה