- הוסף לסימניות
לא נראה ליאפשר להכין שוקולד בבית.
מטחינה, קקאו ,דבש וכו'- יש סיכוי שזה ילך?
לא נראה ליאפשר להכין שוקולד בבית.
מטחינה, קקאו ,דבש וכו'- יש סיכוי שזה ילך?
סורי שאני מתחילה מהסוף אבל פליז אל תגידי לי את זהלא לפנק אותו כבר מהגיל הזה..
ניסיתי, לא הלךדבר שני תרגילי אותו לאכול משהו בריא ואז את השוקולד
אני די קשוחה בנוגע לחינוך שלו![]()
יש הרבה פתרונות מה לעשותניסיתי, לא הלך![]()
אז שלא יאכל!!סורי שאני מתחילה מהסוף אבל פליז אל תגידי לי את זה
אני די קשוחה בנוגע לחינוך שלו
מציבה גבולות...
אבל כאן הוא פשוט לא אוכל.
ניסיתי, לא הלך![]()
חכם מאודאז שלא יאכל!!
ברצינות, הגדולה שלי היתה מטופלת במרפאת האכלה בשערי צדק, והדיאטנית שם אמרה לי: "שלא תאכל, נראה לך שהיא תמות?" היא הנחתה אותנו להכין לילדה צלחת עם אוכל שבישלתי ולהודיע לה שהצלחת פה למשך 20 דקות ולאחריו היא נזרקת, היו 4 ימים קשוחים שפשוט העפתי אחר כבוד לפח. אחרי 4 ימים קיבלנו ילדה חדשה.
הילדה הזו לא יודעת מה זה פינוק באוכל, היא היחידה שבחיים לא אומרת איכס על אוכל, מה שבישלתי את זה היא אוכלת.
מאז אין אצלי להיכנע בקטע של אוכל.
מה כן? בחיים בחיים בחיים, לעולם לעולם לעולם!!!!!!!!!!! אני לא אומרת לילד כמה לאכול. יש מנגנון טבעי ובריא של רעב/שובע ואני לא יכולה להחליט להם.
אין הסחות דעת באוכל, אין רכבת/משחקים/הבטחות....
עריכה: אני כן רוצה לסייג ולאמר שיש דבר כזה שילד נגעל ממאכל/מרקם מסוים וזה בסדר. אבל מכאן ועד להינעל על ממרח אחד לא בריא הדרך ארוכה.
סורי שאני מתחילה מהסוף אבל פליז אל תגידי לי את זה
קורה לטובים ביותר..אני די קשוחה בנוגע לחינוך שלו![]()
בת כמה היא הייתה?הגדולה
העניין שהוא בגן, והגננת [מחליפה] אמרה לי בטלפון לשלוח מה שהוא אוהב כי זה ממש גורם לבלאגן...אז שלא יאכל!!
שתיים שלוש ימים תעדכני את הגננת במה שאת מביאה לו לאכול והוא יתרגלהעניין שהוא בגן, והגננת [מחליפה] אמרה לי בטלפון לשלוח מה שהוא אוהב כי זה ממש גורם לבלאגן...
באזור גיל שנתיים.בת כמה היא הייתה?
האמת שב"ה אלף פעמים הילדון אוהב עוף, פסטה, תפו"א.
אז עם ארוחת צהריים פחות בעיה
כל העניין ארוחת בוקר/ ערב
העניין שהוא בגן, והגננת [מחליפה] אמרה לי בטלפון לשלוח מה שהוא אוהב כי זה ממש גורם לבלאגן...
זה בדיוק מה שרציתי לעשות, הוא אוהב. והזכרת ליאולי תביאי לו לארוחת עשר לחם ריק עם לבן ורוד?
תעבדו על זה.אבל עדיין זה הרגל של מתוק, מתוק, מתוק...
כל מילה!!!לא בטוחה שהרעיון להכריח מאוד מומלץ(מנסיון על עצמי)
כל המאכלים שהוכרחתי לאכול בתור ילדה אני לא מסוגלת לאכול כיום-אפילו לטעום
ויש המווווווווווון מאכלים כאלו(יום אחד ניסיתי לאכול טחינה וראו איזה פלא אהבתי אבל זה אחרי עבודה ממש ממש קשה עם עצמי)
לא בטוחה?!לא בטוחה שהרעיון להכריח מאוד מומלץ(מנסיון על עצמי)
כל המאכלים שהוכרחתי לאכול בתור ילדה אני לא מסוגלת לאכול כיום-אפילו לטעום
ויש המווווווווווון מאכלים כאלו(יום אחד ניסיתי לאכול טחינה וראו איזה פלא אהבתי אבל זה אחרי עבודה ממש ממש קשה עם עצמי)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים